![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Scuza evident ca exista si ne-a indicat-o chiar Dumnezeu prin faptul ca ne-a plasat pe tarimul MINCIUNII, pe acest pamint , si care este la o palma mai sus de iad care este tarimul ABSOLUT al minciunii...acesta este marele atuu al nostru al tuturor. Pamintul este pozitionat intr-un mod foarte misterios unde TOTUL trebuie pus la indoiala. ASTA-I legea de baza AICI. Pragmatismul indus de Trezvie trebuie sa primeze in toate actiunile noastre. ASA ne vrea Dumnezeu!..asta-i semn de trezvie si asa ne si debarasam de putregai si paraziti ! ! ! CREDINTA care este esentiala, trebuie in schimb indreptata NUMAI IN SUS, nu pe orizontala unde totul supureaza de minciuna si inselatorie-manipulare. Nimic din cele ce s-au intimplat sau se intimpla aici nu trebuie crezut FARA VERIFICARI. Asta inseamna crestinism! Deci scuze avem dar nu le vedem si nu le auzim deoarece suntem blocati deocamdata in diverse obsesii si paranoia. |
|
|||
|
|||
![]()
am sters mesajul.
Last edited by o_tzaranca; 29.04.2010 at 17:49:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Castitatea presupune o integrare a eros-ului in dinamismul naturii sale, iar abandonarea in bratele miscarii oarbe a erotismului duce la dezintegrare. http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...rie-68660.html http://www.crestinortodox.ro/dogmati...iei-69043.html Last edited by Anytza; 29.04.2010 at 18:07:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum a spus si Ana, o dorinta legitima atunci cand este pe un drum gresit devine patima, iar patima se dovedeste capabila de orice dupa cum se vede.. Last edited by AlinB; 29.04.2010 at 18:27:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
De fapt batalia se dadea in jurul unor chestiuni de morala ceva mai marunte..dar pana la urma practic cam tot acolo se ajunge..
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ai copii este cel mai minunat dar pe care Dumnezeu il poate da omului. Din pacate nu toti primim acest dar. Numai Dumnezeu stie ce este bine si ce nu. Daca El a ingaduit sa lase omul sa descopere aceasta metoda numita FIV, atunci insamna ca asa a hotarat El. Eu ma rog in fiecare zi sa nu am nevoe de aceasta metoda si traiesc cu speranta ca poate, intr-o zi, Îi va fi mila de mine si-mi va darui ceea ce imi doresc cel mai mult:un copil. Dar stiu ca El va face ce este bine pentru mine...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci dupa logica ta, daca avem nevoie putem sa o folosim..ca e si cu binecuvantare chiar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca esti preot automat ai pierdut orice sansa de a intelege acest concept sofisticat. Solutie alternativa pentru ce? Sa te feresti de lucrarea poruncita de Dumnezeu si darurile Lui? Dar ma mir ca nu ii ceri preotului sa te invete sa furi sau sa omori, sau sa faci avort, ca tot pe acolo. Citat:
Pune-ti intrebari, dar cauta raspunsurile corecte, nu alea convenabile, care sa-ti adoarma constiinta. |
|