Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 21:29:35
Higinia Higinia is offline
Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
N-am prea inteles cat de "ipotetica" este situatia, fiindca tu pari sa vorbesti de un caz real. Variantele sunt de "X" luate cate "n". Oricum raspunsul este unul singur: intelepciunea Lui Dumnezeu nu trebuie luata nici matematic, nici judecata dupa logica noastra. Daca vrem sa folosim logica, privim in constiinta noastra si vom gasi toate explicatiile de care avem nevoie; cu conditia ca fim corecti. Sau... daca ni se pare ca nu gasim explicatia pentru ce ni se intampla, cu siguranta, nu peste mult timp, vom intelege. Te-ai gandit vreodata ca poate Dumnezeu vrea ceva de la tine? Te-ai gandit vreodata ca poate ai intrat fara sa-ti dai seama intr-o selectie a celor care trebuie sa ajunga de-a dreapta Tatalui (ceea ce te obliga, nu te umple de mandrie...)? Nimic pe lume nu-i intamplator si in fond totul are o explicartie; depinde ce ne determina s-o cautam. Tu esti un "aluat" bun, fara indoiala, dar trebuie sa te studiezi mai atent si sa te ostenesti mai mult in "dialogul" cu Dumnezeu. Deocamdata la tine nu-i decat un "monolog" si acela destul de carcotas. Cand vei primi raspuns la fiecare gand al tau, vei vedea ce simplu pare totul. Mai incearca!
Iti dau dreptate,ar trebui sa ma ostenesc mai mult in legatura cu "dialogul" cu Dumnezeu,momentan sunt la faza de monolog carcotas.Dar nu cred ca o sa pot trece la "dialog"cel putin nu cat de curand pana nu gasesc raspunsuri la intrebari.Si asta ma intristeaza,ma sperie.Si spuneai mai sus ca poate am intrat in vreo selectie a celor ce trebuie sa ajunga de-a dreapta lui,imediat ce am citit aceasta mi-a mai aparut o intrebare si anume"Dar de ce spus a celor care trebuie?Nu ar trebui sa ajungem toti acolo?(eu personal asta as vrea).AA..si referitor la lucrurile imposibile pe care o alta persoana de pe forum mi-a cerut sa exemplific unul,,sa vin cu argumente.Pai un lucru imposibil dupa cum putem vedea ar fi sa ajungem toti in rai.Sa recunoastem ca ne-am minti singuri daca am crede ca acest lucru va fi posibil tinand cont de realitate.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nelamuriri Biblie/Religie Raziel Generalitati 98 04.06.2011 22:15:50
nelamuriri mariamary Generalitati 4 23.01.2010 11:04:24
Iisus, Sf.Taine si Sf.Apostoli - nelamuriri sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 31 17.12.2009 08:50:09
Cateva nelamuriri zoridezi Din Vechiul Testament 17 28.09.2009 18:41:21
Nelamuriri cu privire la slujbele pentru nascuti sophia Botezul 4 22.06.2009 18:17:35