Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 16:07:43
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TIBS Vezi mesajul
Inca nu ti-ai dat seama ca persoana careia te adresezi e sectanta, chiar daca se declara ortodoxa? E lup in piele de oaie si cred ca mai sunt si altii pe aici.
Stiu ,cunosc toata povestea ei ,a trecut de la ortodocsi la penticostali ,nu stiu din ce motive.
Nu inteleg de ce intra totusi pe acest site.
Sau de ce nu se intoarce la ortodoxie daca ii place aici.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:10:05
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Stiu ,cunosc toata povestea ei ,a trecut de la ortodocsi la penticostali ,nu stiu din ce motive.
Nu inteleg de ce intra totusi pe acest site.
Sau de ce nu se intoarce la ortodoxie daca ii place aici.

Imi cer scuze, chiar nu stiu cum a aparut "ortodox" in dreapta sus la mine. Eu nu am modificat nimic in profilul meu, decat data nasterii. Oare cum a ajuns acolo? Modific imediat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 20:22:48
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Imi cer scuze, chiar nu stiu cum a aparut "ortodox" in dreapta sus la mine. Eu nu am modificat nimic in profilul meu, decat data nasterii. Oare cum a ajuns acolo? Modific imediat.
Poate o fi vreun semn... Doar voi iubiti semnele si minunile, nu?
Iarta-ma, n-am vrut sa fiu ironica...
Vechi 06.05.2010, 20:48:01
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Poate o fi vreun semn...
Stiut este ca Bunul nu lasa pe nimeni din cei care-L cauta in adevar si cu inima curata.
Semne si minuni face cu fiecare dintre noi, cu atat mai mult cu cei care si-au deschis sufletul spre El, indiferent de alegerea de pana atunci.
Parintii au o vorba:acolo unde s-a inmultit pacatul, prisoseste harul. Sau:cu cat este omul mai departe de Dumnezeu prin pacatele savarsite, cu atat El nu ezita sa faca mari minuni pt. a-l aduce pe om la calea Lui cea dreapta.

Parintele Iosif Isihastul spune:

"Mai intai a fost acea raza a chemarii lui Dumnezeu, care chiar si numai ea singura ne ajuta sa ne curatim. Dar ea inca nu era perceputa de simtirea mintii, deoarece acea lucrare dumnezeiasca nu era vazuta de nimeni, ci era numai simtita uneori in anumite stari ale trupului.

Aceasta lucrare pricinuia agerime si intelegerea unor noime duhovnicesti, intristare si lacrimi precum si pomenirea si simtirea pacatelor savarsite. Nastea inca si dorinta pentru nevointe si contemplatii naturale si placute lui Dumnezeu, precum si cele care inveselesc foarte mult sufletul nostru.

Dar nu vederea care se percepe cu mintea in lumina cea preastralucitoare, ca ceea de trei ori fericita, care ni se arata noua si care vine in adiere lina.

Aceasta, ca o baie dumnezeiasca ce spala totul, curata mintea, iar intregului trup ii pricinuieste o desavarsita schimbare. Mintea inmoaie, ca sa spunem asa, inima si intareste in mare masura insusirile bune existente in mod firesc in trup.

Iar aceasta schimbare daruieste o ravna fierbinte, lacrimi si dragoste nespusa pentru Domnul."

("Staretul Iosif Isihastul - Nevointe, Experiente, Invataturi" - Ed.Evanghelismos,2009, pag.265)
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 08:07:08
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Poate o fi vreun semn... Doar voi iubiti semnele si minunile, nu?
Iarta-ma, n-am vrut sa fiu ironica...
Ai fost chiar simpatica.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:25:33
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:41:02
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.
Uite ca am venit. Sunt pe forum ortodox desi multora nu le place. :)
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 12:29:36
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
E bine, e un pas.Te asteptam si la o Sfanta Liturghie.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 12:32:15
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
E bine, e un pas.Te asteptam si la o Sfanta Liturghie.
Facut si asta. :)
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 12:43:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Cred ca simti si tu ca nu se pune problema sa nu ne placa prezenta ta, ci doar anumite lucruri spuse de tine, cu care noi nu suntem de acord..cam atat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42