Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 16:07:43
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TIBS Vezi mesajul
Inca nu ti-ai dat seama ca persoana careia te adresezi e sectanta, chiar daca se declara ortodoxa? E lup in piele de oaie si cred ca mai sunt si altii pe aici.
Stiu ,cunosc toata povestea ei ,a trecut de la ortodocsi la penticostali ,nu stiu din ce motive.
Nu inteleg de ce intra totusi pe acest site.
Sau de ce nu se intoarce la ortodoxie daca ii place aici.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:10:05
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Stiu ,cunosc toata povestea ei ,a trecut de la ortodocsi la penticostali ,nu stiu din ce motive.
Nu inteleg de ce intra totusi pe acest site.
Sau de ce nu se intoarce la ortodoxie daca ii place aici.

Imi cer scuze, chiar nu stiu cum a aparut "ortodox" in dreapta sus la mine. Eu nu am modificat nimic in profilul meu, decat data nasterii. Oare cum a ajuns acolo? Modific imediat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:13:44
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TIBS Vezi mesajul
Inca nu ti-ai dat seama ca persoana careia te adresezi e sectanta, chiar daca se declara ortodoxa? E lup in piele de oaie si cred ca mai sunt si altii pe aici.
Am inteles ca in satul sau orasul in care locuia nu era biserica ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:17:09
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Pentru ca si biserica penticostala are in randurile ei credinciosi doar cu numele.

Nimeni nu poate sa-i ajute sa vina pe Calea Mantuirii mai bine decat o putem face noi.

Daca as veni in Biserica Ortodoxa nu as mai putea fi de nici un ajutor pentru penticostali. Toti cei pe care as vrea sa-i ajut m-ar respinge.
Mai bine te-ai ajuta pe tine insuti.
Sfantul Ignatie Briancianinov spune ca diavolul cand vrea sa ne piarda ne pune in cap sa ne ingrijim de mantuirea altora.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:17:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Gata. Am modificat. TIBS, multumesc de atentionare si te rog sa ma ierti. Aveai si tu dreptate ca ma declar ortodoxa, dar si eu ca nu m-am declarat niciodata. Stiam ca nu mi-am declarat religia, oricum o stiu toti. Poate ca sunt o sectanta eretica si caut prozeliti, dar inca ma pretez la minciuni.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:26:59
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
pai simplu, de ce nu ma fac bine???? fac milostenie, ma rog seara de seara din inima, il iubesc pe dzeu, vb frumos si sincer cu oamenii (asta mai de curand) inainte eram mai certareata si nu fac de 3 zile, au trecut mai mult de 8 luni si ma gandesc ca ceva nu e in regula ori nu fac eu ceva bine ori nu fac ceva ce trebuie facut??!!
Nu inseamna ca Dumnezeu nu a auzit rugaciunile tale sau ca nu vede ce faci.El este cel ce decide si decizia lui va fi cea mai convenabila pentru tine.Pentru unii oameni suferinta le este spre mantuire si pentru dobandirea unei mari cununi.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 17:24:43
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Fugi, fugi cat mai poti..
Desi daca la respectivul ai ajuns, clar problemele tale au luat-o razna de tot.

Ce raspunsuri cauti de fapt?
Exact. Sunt total de acord cu Alin. Ce-ai cautat acolo de fapt? Ai grija ca de aici pana la ... altele e un pas mic.
Daca erai ortodoxa, asa cum te clasifici, nu ai fi ajuns niciodata acolo...
Iarta-ma
Vechi 06.05.2010, 17:26:44
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
m-am dus ieri la cineva care este pocait ptr ca de ceva timp am probleme de sanatate si desi am luat toti preotii la rand, biserici, manastiti, eu cautam niste raspunsuri. Persoana respectiva incepe se roga la Dl Hristos cu lacrimi in ochi ptr mine sa ma ajute adica parea sincera, il chema sa ma ajute si la un momenta a inceput sa vb o limba ciudata necnoscuta noua. La sfarsitul rugaciunii am intrebat-o ce limba este si mi-a spus una ingereasca si ca d efapt nu ea vb ci Dl Hristos si ea imi traducea.
Ce parere aveti?

Ai fost la vreun Maslu?
Vechi 06.05.2010, 17:57:49
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
ai dreptate, disperarea m-a facut sa fac asta oricum nu ma mai duc la ei gata.
Alin este un om foarte direct si de fapt a spus mult mai mult decat ca ai gresit.
Si eu sunt de aceeasi parere cu el. Faptul ca ai mers la sectanti tradeaza putina ta credinta. Nu te supara, ca nu este intentia mea.
Desi multi crestini par toleranti, un ortodox onest considera ca prin rugaciunile in comun cu sectantii se leapada de Adevar. Aceste lucruri nu prea se spun pt ca cine este credincios ajunge oricum la aceasta concluzie (iar cine este caldut, ei bine, cam pierdere de vreme sa-i explici ceva).
Mesajul lui Alin era: cerceteaza-ti credinta.

Ai incredere in Dumnezeu. Nici o incercare nu ne este data pentru pierderea noastra.
Ai spus ca ai schimbat preoti, ca ai luat manastiri la rand..
Consider ca nu este bine. Singura schimbare care ar trebui sa se intample este cea din tine. Cere in rugaciuni sa-ti vezi pacatele si sa te te cureti prin taina spovedaniei.
Ca daca tu crezi ca spovedania este o formalitate pt a ajunge la impartasit, iar nu este bine!
Cauta un duhovnic, citeste scrierile sf parinti... (Eu nu am gasit raspunsuri DECAT in traditia bisericii. Nicaieri altundeva.)
Maica Domnului sa te ocroteasca!
Si ai rabdare. Rugaciunile nu raman fara raspuns, desi poate raspunsul nu e cel pe care-l asteptam noi.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 18:06:59
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Va recomand cu multa caldura filmele -MEMORIA APEI/DOCUMENTAR, Ingerul digital1, dar mai ales Ingerul digital2- VA VA FI DE FOLOS, Sf. Damiana...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42