![]() |
![]() |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Oricum in cazul sus enuntat sunt suficiente ca sa se sara parleazul mantuirii in directia care nu trebuie. Dar espre confuzii vorbim mai pe larg in continuare.. Citat:
Care este definitia "bisericii locale"? Adica sa inteleg ca dupa intelegerea ta asupra Scripturii si istoriei crestinismului, in acelasi oras puteau fi 5-6 "biserici locale" dar cu invataturi profund diferite? Citat:
Scoate-le si inlocuieste-le cu "Adevarul de credinta" care (prevad miscarea) nu poate fi rezumat la ceea ce este comun la cele sa zicem 80% din cultele care isi zic crestine si le are si Biserica (Ortodoxa, desigur ![]() Citat:
![]() Citat:
Te referi cumva la "Simbolul de credinta" ortodox? Citat:
![]() Citat:
De ce? Personal cred ca se simt obligati la un soi de politete, pe urma se simt cam nasol sa conditioneze mantuirea de adevarul de credinta. Oare ca se simt cu musca pe caciula? Dupa cum vezi, am convingerea ca NP sunt oameni foarte simtiti, chiar daca unii lasa alta impresie.. ![]() Citat:
Am expus doar credinta ortodoxa. Citat:
Desi ii ducem lipsa uneori, poate unele lucruri ar fi mai asezate. Citat:
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|