sa stii
dle conijiro domnia ta esti unul care se crede f.tare pe pozitie dar iti spun ca e foarte rusinos sa contrazici oameni care au o practica a credintei ortodoxe de citva zeci de ani ca poate tu nu ai de viata atitia.acesti oaneni s-au calit in focul Dumnezeiesc si practic al credintei au trait bucuri pe care nu ti-le poti imagina si care nu se pot descrie in cuvinte omenesti indiferent in ce limba ar fi ele, primind raspuns bun la rugacunile lor poate de sute sau mii de ori.sa te iei cu ei in gura si sa vorbesti lucruri pe care nici tu nu le crezi uneori doar de dragul teribilismului sau a lipsei de informatie.iti dau un sfat daca vrei sa sti dute la izvor si bea pe saturate DL.IISUS a spus veniti la mine toti cei truditi si impovarati si va voi da odihna,tu iti ingreunezi mintea si complici viata cu informatii de care doar luptatori impotriva bisericilor o fac fara sa se informeze ca de fapt temelia bisericii este Hristos slavit sa fie numele lui si nu cred ca este usor lucru sa lovesti cu piciorul intr-o tepusa[un obiect cu virful f.ascutit]isvorul de unde poti sa bei este sf.biserica dar cred ca pt tine totusi e greu trebuie sa te opresti de la anumite patumii si nu-ti va fi usor dar garantat vei putea biruii cu ajutorul luiIISUS SI A MAICEI LUI si ai sa poti gusta bucurii nebanuite.ai sa iti spui doar tie:ai ce pro.am fost pina acuma.la buna vedere.
|