Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 15:44:06
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
da cine-i google care are toate raspunsurile?
e ala la care zici tu sa ne inchinam de acuma?
Am zis eu ca trebuie se te inchini?

Un cercetator este validat de publicatiile sale, care ii construiesc si consolideaza renumele. Odata renumele construit, apare pe google. Ce e asa de greu de inteles? Daca nu apare pe google, e cel mai probabil un cercetator demn de mentionat in Formula AS, si cam atat.

La fel, un studia ca cel citat de Anca, daca intr-adevar s-e efectuat asa cum un studiu stiintific ar trebui sa se efectueze, ar fi gasibil pe google, in reviste/publicatii stiintifice, nu religioase.

Ai inteles acum referirea mea la google?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Vechi 08.05.2010, 17:52:42
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Un cercetator este validat de publicatiile sale, care ii construiesc si consolideaza renumele. Odata renumele construit, apare pe google. Ce e asa de greu de inteles? Daca nu apare pe google, e cel mai probabil un cercetator demn de mentionat in Formula AS, si cam atat.
ai auzit de cercetatorul Iisus Hristos ? invataceii Lui au scos o lucrare intitulata "Noul Testament" se tipareste in cel mai mare numar de exemplare de pe Terra, ai auzit de lucrarea asta? ma intreb... daca ar fi scris-o Hristos personal ce impact ar fi avut ,daca doar niste invatacei de-ai Lui au avut un asemenea impact...El a declarat acum 2000 de ani ca lumea va trece dar cuvantul Lui (Scriptura) nu va trece , banuiesc ca a avut un noroc chior pana acum de a rezistat invatatura Sa. Ghinionul Lui e ca nu auzise de atei acestia periculosi si negri in ceru' gurii ,acestia vor "demonstra" ca S-a inselat ! se vede ca incearca saracii ...si sunt sute ,poate mii de ostasi atei pe net ,in viata publica ...dar NIMIC,NIMIC !

=>draga konijiro iti asumi sper si titulatura de" luptator de Dumnezeu ",nu numai aceea de ateu,oare cum iti inchipui tu ca vei castiga impotriva Celui care face regulile jocului in care tu esti doar un pion de negru(El joaca cu albele ->si albele inving intotdeauna ) ...stii sub al carui drapel lupti tu ,fiind luptator de Dumnezeu? stii cine a fost primul luptator de Dumnezeu? mda...ateii nu sunt originali deloc... desi se cred.
Vechi 08.05.2010, 18:50:12
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit flying

Stii ce am observat? De cand ai deschis topicul, toti au sarit pe noi si tot nimic nu s-a schimbat... Cred ca le drag de forumul nostru
Vechi 08.05.2010, 20:48:37
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Toti cei ce sunt aici pe forum probabil il considera foarte bun si scriu pentru ca le place.
Dar forumul nu este al unui grup de utilizatori ci al tuturor. Diversitatea face aceasta frumusete si fiecare in parte aduce stropul sau de culoare.
Vechi 08.05.2010, 21:21:20
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Stii ce am observat? De cand ai deschis topicul, toti au sarit pe noi si tot nimic nu s-a schimbat...
Si nici nu se va schimba .Punct.
Vechi 08.05.2010, 21:27:25
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Hai ca sunteti pe drumul bun...toti.
Vechi 08.05.2010, 22:43:56
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Si nici nu se va schimba .Punct.
si punct ce tu nu vezi ca nu ai ce puncta fiind-ca punctul tau de vedere e doar un punct mic la care te uiti si te minunezi exclamind:mama ce punct am eu!!!
Vechi 08.05.2010, 22:52:18
Miha-anca
Guest

Implicit

PARAZÍT, -Ă s.m. și f. 1. Invitat la masa unui bogătaș din vechea Romă pentru a-l amuza. 2. (Fig.) Persoană care trăiește pe seama alteia. 3. Ființă care trăiește pe organismul unei alte ființe vii, hrănindu-se exclusiv cu substanțele produse de aceasta. 4. (la pl.) Perturbație produsă în transmisiile de telecomunicații, datorită descărcărilor electrice din atmosferă, scânteilor produse de unele aparate electrice etc. // adj. 1. (Despre ființe) Care duce o viață de parazit; parazitar. 2. (Fig.) Care nu produce nimic, care trăiește din munca altora. ♦ (Fig.) Lipsit de funcție; de prisos. [Cf. fr. parasite, lat. parasitus, gr. parasitos < para – alături, sitos – mâncare].

Iata deci, ca parazit inseamna si altceva decat "organism care trăiește pe un alt organism gazdă, hrănindu-se exclusiv cu substanțele produse de acesta". Poate insemna in acelasi timp o bruiere a activitatii de pe acet forum, prin interventii nepotrivite.

Este indicat, ca din cand in cand sa verificam in DEX sensul cuvintelor, ca sa nu ne oprim doar la primul sens, intelegand total gresit mesajul.
Vechi 08.05.2010, 23:00:46
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

fis...hirst...fis...fiu...hiu...fis...aici radioooo...corlatenii din deaaaal...hirs...fis...parazitii..hirs...fis...mam aaa..lui de tranzistor, c-am zis sa nu mai cumpar sovietic, sa-mi iau si io unu japanez...
Vechi 08.05.2010, 23:36:42
gibilan
Guest

Implicit

eu zic, ca parazit ar mai putea fi si persoana de alta confesiune care vegeteaza pe forumul ortodox intoxicindul cu falsele invataturi.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28