![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Penticostalii din Romania se roaga in comun sau pe rand, in gand sau cu voce tare. E drept ca unii dau volumul foarte tare. Si unii se roaga in limbi. Cam atat neobisnuit.
Caderile pe jos si racnetele se intampla numai daca exista un caz de posesiune demonica. [dar asta se intampla si in BO]. De obicei , cand sunt asemenea cazuri, se strang cativa frati cu darul scoaterii demonilor si se roaga pentru respectivul om. Dar cazuri de astea am vazut foarte rar.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ce as putea face sa te multumesc, afara de faptul ca iti spun adevarul?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cum Doamne iarta-ma ca cineva sa considere ca vorbeste limbi ingeresti, sa afirme asemenea lucruri, si de fapt sa urle, sau sa aiba o fata ciudata, sau sa arate infricosator pentru vreun om de pe acest pamant?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS. Zi "Esti mai penticostala", nu "sunteti..." Am doar 33 de ani, nu sunt chiar asa in varsta.
|
|||
|
|||
![]()
Numai ca demonizarile din BO daca le-ai vedea, Doriana, sunt convinsa ca ti-ar da foarte mult de gandit! Sa vezi cum racneste diavolul cand este atins cu Sfanta Cruce si cand este stropit cu aghiazma... Poate iti par povesti la voi totul se rezolva cu acei "frati care au darul scoaterii demonului" foarte interesant! Cum arata un astfel de frate?! La noi preotii se roaga poate ani si ani de zile pana cand ingaduie Dumnezeu dezlegarea acelui suflet! La voi se rezolva pe loc?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Doriana mi-e foarte greu sa cred ca doar comunitatea din care faci parte ar fi o exceptie... Si ma bucur ca esti asa tanara, ai vreme sa mai cantaresti si sa anlizezi lucrurile daca inima ta Il doreste in mod sincer pe Dumnezeu! Last edited by gabriela8; 08.05.2010 at 19:40:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de ungerea pe care o are respectivul frate care scoate demonul si de viata de sfintenie pe care o duce. Dar de obicei nu ies imediat, doar in cazurile care nu sunt asa de grave.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|