Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 19:23:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Penticostalii din Romania se roaga in comun sau pe rand, in gand sau cu voce tare. E drept ca unii dau volumul foarte tare. Si unii se roaga in limbi. Cam atat neobisnuit.
Caderile pe jos si racnetele se intampla numai daca exista un caz de posesiune demonica. [dar asta se intampla si in BO]. De obicei , cand sunt asemenea cazuri, se strang cativa frati cu darul scoaterii demonilor si se roaga pentru respectivul om. Dar cazuri de astea am vazut foarte rar.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 08.05.2010, 19:26:43
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Penticostalii din Romania se roaga in comun sau pe rand, in gand sau cu voce tare. E drept ca unii dau volumul foarte tare. Si unii se roaga in limbi. Cam atat neobisnuit.
Caderile pe jos si racnetele se intampla numai daca exista un caz de posesiune demonica. [dar asta se intampla si in BO]. De obicei , cand sunt asemenea cazuri, se strang cativa frati cu darul scoaterii demonilor si se roaga pentru respectivul om. Dar cazuri de astea am vazut foarte rar.
incepi sa mai spui si tu cate ceva... Si logic trebuia sa aduci in discutie si demonizarile din BO ca sa nu para ceva chiar iesit din comun...
Vechi 08.05.2010, 19:27:38
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
incepi sa mai spui si tu cate ceva... Si logic trebuia sa aduci in discutie si demonizarile din BO ca sa nu para ceva chiar iesit din comun...
Ce as putea face sa te multumesc, afara de faptul ca iti spun adevarul?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 08.05.2010, 19:29:53
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce as putea face sa te multumesc, afara de faptul ca iti spun adevarul?
Cam greu spui adevarul si nu vad de ce il ascunzi cand se stiu clar manifestarile voastre doar nu sunteti mai penticostala decat penticostalii... Oare sa va fie rusine sa recunoasteti?
Vechi 08.05.2010, 19:31:29
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Andrusca, cum sa li se para ciudata schimonoseala cand ei vad in asta intalnirea cu Hristos?! Stii ce-mi vine acum in minte? Ca intr-o astfel de sala cand toti sunt in transa diavolii rad de se prapadesc si se tem de spitalizare...
Ei practic nici nu mai au ce sa faca decat sa priveasca la "duhul lor"... comun
E foarte trist, si foarte urat ceea ce fac...si mai ales faptul ca asociaza aceste manifestari cu Sfintii Apostoli, ingeri, sau cu darurile Duhului Sfant!

Cum Doamne iarta-ma ca cineva sa considere ca vorbeste limbi ingeresti, sa afirme asemenea lucruri, si de fapt sa urle, sau sa aiba o fata ciudata, sau sa arate infricosator pentru vreun om de pe acest pamant?
Vechi 08.05.2010, 19:34:49
Senior Member

Implicit

Citat:
Cam greu spui adevarul si nu vad de ce il ascunzi cand se stiu clar manifestarile voastre doar nu sunteti mai penticostala decat penticostalii... Oare sa va fie rusine sa recunoasteti?
De unde stii asa de clar? Nici pe you tube nu arata ceva mai mult decat ce am spus eu, desi s-a vrut defaimarea. Iar in BP ma indoiesc sa fi fost vreodata...

PS. Zi "Esti mai penticostala", nu "sunteti..." Am doar 33 de ani, nu sunt chiar asa in varsta.
Vechi 08.05.2010, 19:35:30
Senior Member

Implicit

Numai ca demonizarile din BO daca le-ai vedea, Doriana, sunt convinsa ca ti-ar da foarte mult de gandit! Sa vezi cum racneste diavolul cand este atins cu Sfanta Cruce si cand este stropit cu aghiazma... Poate iti par povesti la voi totul se rezolva cu acei "frati care au darul scoaterii demonului" foarte interesant! Cum arata un astfel de frate?! La noi preotii se roaga poate ani si ani de zile pana cand ingaduie Dumnezeu dezlegarea acelui suflet! La voi se rezolva pe loc?
Vechi 08.05.2010, 19:37:19
Senior Member

Implicit

Citat:
De unde stii asa de clar? Nici pe you tube nu arata ceva mai mult decat ce am spus eu, desi s-a vrut defaimarea. Iar in BP ma indoiesc sa fi fost vreodata...

PS. Zi "Esti mai penticostala", nu "sunteti..." Am doar 33 de ani, nu sunt chiar asa in varsta.
La multi ani cu Dumnezeu si nici unul fara EL! Nu am fost personal intr-o BP insa cunosc situatia reala si nu de pe youtube...

Si Doriana mi-e foarte greu sa cred ca doar comunitatea din care faci parte ar fi o exceptie... Si ma bucur ca esti asa tanara, ai vreme sa mai cantaresti si sa anlizezi lucrurile daca inima ta Il doreste in mod sincer pe Dumnezeu!

Last edited by gabriela8; 08.05.2010 at 19:40:33.
Vechi 08.05.2010, 19:38:24
Senior Member

Implicit

Citat:
Cum arata un astfel de frate?! La noi preotii se roaga poate ani si ani de zile pana cand ingaduie Dumnezeu dezlegarea acelui suflet! La voi se rezolva pe loc?
Depinde de ungerea pe care o are respectivul frate care scoate demonul si de viata de sfintenie pe care o duce. Dar de obicei nu ies imediat, doar in cazurile care nu sunt asa de grave.
Vechi 08.05.2010, 19:39:06
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Ihm, deci sunt considerate asa cum le consideram si noi...asadar nu mai poti spune ca exageram atunci cand privim intregile comunitati de "carismatici", si inregistrarile manifestarilor lor de pe youtube din timpul vorbirii in limbi, ca exemple clare de demonizare!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10