![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un cercetator este validat de publicatiile sale, care ii construiesc si consolideaza renumele. Odata renumele construit, apare pe google. Ce e asa de greu de inteles? Daca nu apare pe google, e cel mai probabil un cercetator demn de mentionat in Formula AS, si cam atat. La fel, un studia ca cel citat de Anca, daca intr-adevar s-e efectuat asa cum un studiu stiintific ar trebui sa se efectueze, ar fi gasibil pe google, in reviste/publicatii stiintifice, nu religioase. Ai inteles acum referirea mea la google?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
In urmatoarele cu Sfantul Nectarie erau. Am dat si o carte exemplu in care se gaseste tot.Oricum pt tine nu conteaza.
Citat:
Citat:
Citat:
Lasand atacurile la religie, am zis sa vb de evolutie, big bang si etc. d c nu vrei? doar fiindca ataci religia nu inseamna ca demonstrezi ceva. Vorbesti de toate rezultatele obtinute, care? le stii? sau stii numai ce ti-au spus altii si ce te-au invatat ei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dle conijiro domnia ta esti unul care se crede f.tare pe pozitie dar iti spun ca e foarte rusinos sa contrazici oameni care au o practica a credintei ortodoxe de citva zeci de ani ca poate tu nu ai de viata atitia.acesti oaneni s-au calit in focul Dumnezeiesc si practic al credintei au trait bucuri pe care nu ti-le poti imagina si care nu se pot descrie in cuvinte omenesti indiferent in ce limba ar fi ele, primind raspuns bun la rugacunile lor poate de sute sau mii de ori.sa te iei cu ei in gura si sa vorbesti lucruri pe care nici tu nu le crezi uneori doar de dragul teribilismului sau a lipsei de informatie.iti dau un sfat daca vrei sa sti dute la izvor si bea pe saturate DL.IISUS a spus veniti la mine toti cei truditi si impovarati si va voi da odihna,tu iti ingreunezi mintea si complici viata cu informatii de care doar luptatori impotriva bisericilor o fac fara sa se informeze ca de fapt temelia bisericii este Hristos slavit sa fie numele lui si nu cred ca este usor lucru sa lovesti cu piciorul intr-o tepusa[un obiect cu virful f.ascutit]isvorul de unde poti sa bei este sf.biserica dar cred ca pt tine totusi e greu trebuie sa te opresti de la anumite patumii si nu-ti va fi usor dar garantat vei putea biruii cu ajutorul luiIISUS SI A MAICEI LUI si ai sa poti gusta bucurii nebanuite.ai sa iti spui doar tie:ai ce pro.am fost pina acuma.la buna vedere.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>draga konijiro iti asumi sper si titulatura de" luptator de Dumnezeu ",nu numai aceea de ateu,oare cum iti inchipui tu ca vei castiga impotriva Celui care face regulile jocului in care tu esti doar un pion de negru(El joaca cu albele ->si albele inving intotdeauna ) ...stii sub al carui drapel lupti tu ,fiind luptator de Dumnezeu? stii cine a fost primul luptator de Dumnezeu? mda...ateii nu sunt originali deloc... desi se cred.
|
|||
|
|||
![]()
Stii ce am observat? De cand ai deschis topicul, toti au sarit pe noi si tot nimic nu s-a schimbat... Cred ca le drag de forumul nostru
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Toti cei ce sunt aici pe forum probabil il considera foarte bun si scriu pentru ca le place.
Dar forumul nu este al unui grup de utilizatori ci al tuturor. Diversitatea face aceasta frumusete si fiecare in parte aduce stropul sau de culoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Si nici nu se va schimba .Punct.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai ca sunteti pe drumul bun...toti.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Va spun Eu voua ca pentru orice vorba desarta pe care o vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii. (Matei 12.36)
Lasati-i sa vorbeasca si da-ti dovada de adevarati crestini: bun, bland, iertator, iubitor caci si Hristos din dragoste S-a rastignit pe cruce si spunea""ÏARTA-I"" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|