![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cat de credinciosi au fost domnitorii si muzicienii enumerati de tine, despre Brancoveanu cred ca a fost un mare sfant. Sunt domnitori si muzicieni care nu s-au lepadat de alte credinte, dar asta nu inseamna neaparat ceva. Cat despre mine, am mai spus ca nu m-am lepadat de credinta ortodoxa, deoarece nu am cunoscut-o. Si nici nu e corect spus "credinta de culoarea X". Exista o singura credinta, in Hristos, pe ea s-a intamplat sa o cunosc in afara mediului ortodox si inca nu am parasit-o. Si sa-mi ajute Dumnezeu sa nu o parasesc. P.S. Sunt romanca. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 10.05.2010 at 11:16:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi pe vremea aceea credinta era o componenta a vietii fiecarui domnitor ,ei aveau duhovnic si se sfatuiau cu episcopii ,chiar si cei mai rai dintre domnitori. Iti dau doua citate despre George Enescu : Citat dintr-o scrisoare: „Aceasta mă bucură, că eu pot comunica cu bunul Dumnezeu, cu muzica mea, pentru că eu sunt un om profund religios, cred, sunt un simplu și umil credincios, dar dintre cei mai fervenți, toate le fac cu credință și iubire pentru El.“ În testamentul său din 1945 și-a exprimat foarte clar dorința de a fi înmormântat creștinește, adăugând cu creionul pe spatele plicului sigilat, lăsat lui Romeo Drăghici: „Doresc ca înmormântarea mea să fie cât mai simplă, în schimb, să se dea cât mai multe pomeni și daruri. George Enescu, în 14 iulie 1945.“ a |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alta ordine de idei ,vad ca te ghidezi dupa parerile tale .ai pareri despre anumite practici din biserica ortodoxa ,care a rezistat 2000 ani in tara noastra si portile iadului nu o vor birui. Deci sfantul Nicon (man.Optina) spune ca cei care isi conduc viata dupa judecatile lor vor culege roade amare.Se refera la modul duhovnicesc de a-si orandui fiecare viata ,fara sa tina seama de sfintii parinti ,care totusi au fost mult mai aproape de Dumnezeu. George Enescu a avut ambii bunici preoti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Aha. De aia era asa de credincios.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar in neoprotestantism nu exista un martor obiectiv al pocaintei. Fiecare isi este siesi masura, e ca si cand infractorul si-ar fi si judecator si asta lasa sa se intrevada sentinte destul de previzibile.. Last edited by AlinB; 10.05.2010 at 12:01:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sa ma botez la sectanti nu mi-as mai gasi linistea ,mi-ar fi frica de Dumnezeu. Da ,Enescu a fost credincios ,sa ne dea Dumnezeu sa avem credinta si smerenia lui . Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și El, venind, va vădi lumea de păcat și de dreptate și de judecată." Cam acesta ar fi martorul obiectiv.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|