![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca articolul asta poate clarifica multe probleme: http://saccsiv.wordpress.com/2010/05...iunie-romexpo/
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
'Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind, trapped in yourself, break out instead, beat the machine that works in your head' http://www.youtube.com/watch?v=Yry2X-oObds P.S.: si acum sa vina criticii si judecatorii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema nu e ca in melodii apar cuvintele satan, iad sau moarte. Aceste cuvinte apar si in Biblie. Este insa foarte important ce mesaj se transmite. Din pacate in muzica rock se transmit si urmatoarele mesaje sataniste: Bucura-te daca esti pe drumul catre Iad! Haideti sa ne inchinam lui Satan! Deci nu e vorba de cuvintele iad si satan ci de contextul lor. Iar contextul face ca mesajul sa fie satanist. Iar mesajul satanist ma indreptateste sa afirm ca o parte din muzica rock este satanista. Daca ascultam mereu astfel de melodii in care apar mesaje sataniste, da, nu vom ajunge pe drumul cel bun niciodata. |
|
||||
|
||||
![]()
Evident. Va puteti imagina o pearsoana care asculta asemenea melodii si sa fie crestina in acelasi timp?
Ganditi-va la putin la tipul asta de om. La miezul noptii isi trage castile peste urechi si isi baga Metallica, Slayer, AC/DC si fredoneaza o data cu melodia "Yeah! Satan! Wohoo! Kill kill kill! Die motherfu**er! Hell's Bells, I'm going to Hell Wooo!". Apoi i se face somn si cum e crestin si nu poate sa se culce fara o rugaciune incepe "Doamne Dumnezeule, Tu Cela ce esti cel mai Sfant, miluieste-ma pe mine, Maica Domnului, ajuta-ma si pe mine..." Biserica ne invata ca nu putem sluji la doi stapani, mai ales daca ei se afla in antiteza. Asa ca, spuneti-mi: Cum va puteti imagina voi un rocker adevarat care sa fie si crestin adevarat in acelasi timp? Aceste doua lucruri sunt incompatibile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Va invit sa cititi si:
1. http://saccsiv.wordpress.com/2010/02...si-crestinism/ 2. http://saccsiv.wordpress.com/2009/04...tari-necesare/ |
|
||||
|
||||
![]()
Multe dintre versurile in care se vorbeste despre satana si iad sunt 'just for entertainment'. Dintotdeauna oamenii au fost atrasi de ocultism. Iar asta nu numai in muzica. Alte versuri care par mai 'negre' au un subtext ce face referire la zilele in care traim, la cei care ne conduc, la cei care ne manipuleaza, la societate. Daca ar fi sa cenzuram dupa cum spune Biserica, multe melodii, multe opere de arta, multe opere literare ar trebui interzise. Sad but true...
Daca omul care asculta acest gen de muzica sau care citeste carti interzise este inteligent, nu va fi influentat sub nicio forma nici de muzica, nici de ceea ce sustin scriitorii. Un om inteligent nu-si contruieste principiile vietii in functie de ceea ce citeste intr-o carte, sau ce aude intr-o melodie, ci isi regaseste felul lui de-a fi intr-o anumita scriere sau intr-un anumit gen de muzica. Iar oamenii care asculta orbeste de tot ce spune Biserica, litera cu litera, cuvant cu cuvant, fara sa gandeasca putin, fara sa analizeze, fara sa-si puna un semn de intrebare, imi pare rau sa spun insa sunt putin ingusti la minte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Foarte bine daca ar cenzura toate porcariile (din toate genurile) ce au o simbolistica ascunsa ori versuri satanice / pacatoase. Adica e doar de distractie ca spune ala de la microfon ca tu te duci in iad sau ca e bine sa te inchini lu dracu? Pai tu crezi ca iadul e o gluma? Tu crezi ca atunci cand vine Antihrist tu o sa zici "lasa-l in pace, ca vine doar pentru distractie"? Sper ca atunci cand zici "biserica", te referi la toti cei crestini, caci noi alcatuim biserica, nu doar clerul sau preotul. Pai atunci, cum poti sa mai scrii ca esti Ortodox si in acelasi timp sa zici ca nu-i bine sa cenzurezi melodiile astea etc. Pai prin muzica si prin toate pierzaniile astea isi pierde omul de rand credinta, valorile morale si efectiv nadejdea in viata. Ce sa mai crezi cand fiu-tu asculta versuri legate de sinucidere sau alte porcarii? Sau cand vezi 50.000 de oameni cum tipa de bucurie cand se canta despre viol. Din pacate, nu tot omul e inteligent, si poate fi ratacit usor de cei din jur. Daca-i atras de ocultism, asta nu inseamna ca trebuie sa profiti de el si sa-i bagi in traista toate prostiile si ratacirile? Last edited by colaps; 15.05.2010 at 18:26:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, nu ascultam muzica satanista,si respingeam acele formatii,insa in iuresul muzicii, aproape nu mai puteam face totdeauna diferenta ! Muzica metalica, are o mare incarcatura negativa,insa ea este totodata o muzica ce vine din sufletul omului, o muzica sincera ,si care-l face pe om sa se gandeasca ca e trecator pe pamant,si sa aiba o atitudine smerita ! asta,desigur, daca n ucummva da in satanism, atunci e o muzica scelerata, pacatoasa, de care trebuie sa se fereasca orice om ! Eu as zice ca ,rockul cu problemele lui este o muzica a adolescentei(care si ea e cu probleme),dincolo de aceasta varsta, eu cred ca omul adult nu mai trebuie sa asculte aceasta muzica ! La fel si eu, cum am trecut de adolescenta ,nu m-am mai simtit atras de aceasta muzica ! Fiecare varsta are muzica sa ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Metallica - Die Die My Darling: "Die, die, die my darling Don't utter a single word Die, die, die my darling Shut your pretty mouth I'll be seeing you again I'll be seeing you in hell Don't cry to me oh baby Die, die, die my darling Don't cry to me oh baby Die, die, die my darling Die, die, die my darling Die, die, die my darling Die, die, die, die, die, die...." Asta iti da tie o atitudine smerita? Metallica - Mercyful Fate: "Listen (listen, listen), yeah I'm a corpse, I'm a corpse I'm a corpse without soul Satan (Satan, Satan), yeah He's taken, he's taken He's taken his toll, he took it on me I (I, I), yeah I'm trapped, I'm trapped I'm trapped in his spell Tonight (tonight, tonight), yeah I'm going, I'm going I'm going to Hell, inside his spell" Cum poti omule sa crezi ca muzica asta tampita iti da tie o atitudine smerita? Asta-i muzica sincera? Poate prin 'sincer' te referi la faptul ca dracu din solist e sincer atunci cand canta... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|