![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s. apreciez oferta da, raman la a mea credinta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si asa. Numai sa gasiti o biserica in care se citeste Biblia suficient de mult. E cam greu insa ca nu ai optiunea "browse", cand ai intrebari nu poti sa cauti ci astepti pana o ajunge cititorul la pagina cu raspunsul. Dar asta e, daca nu-i carte nu-i parte... PS. Oferta era sa cititi Biblia, nu sa schimbati vreo credinta...Credinta e una, o poti schimba doar cu necredinta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca cand mia zis aia pretu' mi sa parut scump, sh aia mia zis 'sha: Ba, tampitule, si de gratis ti se pare scump ? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci let`s...si ramane fiecare cum alege...si alege cum ii place... Spor la mirosit... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Mai stii cu contractele astea din ziua de azi? Ti-e frica sa semnezi, nu cumva sa-ti vinzi sufletul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu se stie, niciodata...
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu ne vrea o colectie de versete, ne vrea vii, oameni care sa raspunda celor in suferinta nu cu citate, ci cu fapte. Dumnezeu Se supara atunci cand citesti Scriptura doar ca sa ai ce povesti si nu ca sa primesti mai multa putere spre facerea de bine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai Costele, mare adevar graishi, mare domnule...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 09:01:52 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
|