![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sugerezi ca pilulele anticonceptionale sunt o metoda abortiva?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce intrebi? Nu erai convinsa de asta pana acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am citit pana acum, anticonceptionalele previn sarcina, in sensul ca previn fecundarea ovulului, dar nu sunt o metoda abortiva, deci nu ucid embrionul deja format. Singurele metode abortive sunt chiuretajul, steriletul si pilula de a treia zi. M-ar surprinde sa aflu ca si anticonceptionalele. De fapt ar fi o idee chiar noua.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai cutremurator pacat este avortul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Si ferirea de prunci la fel de cutremurator indiferent prin ce metode...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie impiedicand sarcina, fie provocand avort timpuriu:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste tot aici pe forum aceasta tema discutata mai demult: http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=792 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Exact asa stiu si eu!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crucea - instrumentul de tortura datator de viata | antomik | Intrebari utilizatori | 2 | 22.05.2010 20:51:13 |
|