![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ar mai fi multe de spus...
Este adevarat intru totul ceea ce a spus Pr.Breck. As mai adauga ceva...Dincolo de acesti asasini si cersetori de mita cu diplome de medici, avem o societate mondiala condusa de organizatii ce au ca scop micsorarea numarului populatiei globale. Astfel ca, turma, adica marea majoritate a omenirii se orienteaza dupa aceste curente de manipulare in masa, drept ptr. care este stigmatizata persoana care da nastere mai multor copii. Se invoca mii de argumente nefondate, se introduc mii de solutii la efectele ce se produc pe plan sufletesc, psihic, comportamental, fizic, familiar si de dezvoltare echilibrata a membrilor nascuti (neavortati) dintr-o familie, doar pentru a ingropa constiinta si legea fireasca a lucrurilor. Uneori e greu de digerat nivelul la care a ajuns fiinta umana, iar alteori ma gandesc ca poate, Dumnezeu ingaduie acest fenomen. O mare parte din copiii avortati sunt conceputi in patimi mari si cu un material genetic lipsit de Dumnezeu si imoral la fel cum sunt parintii lor, cei ce recurg la astfel de metode si au acest stil de viata...ateu, astfel ca cei curati cu inima, genetic vorbind, sunt avortati intr-un procent mai mic. Sunt putini oameni MORALI ce recurg la aceste metode avortive(aici includ si asa zisele anticonceptionale, despre care un prof. univ. ginecolog sunea:\"Medicina in acest moment nu a descoperit un medicament care sa impiedice conceptia.\"). |
|
|||
|
|||
![]()
Sugerezi ca pilulele anticonceptionale sunt o metoda abortiva?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce intrebi? Nu erai convinsa de asta pana acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am citit pana acum, anticonceptionalele previn sarcina, in sensul ca previn fecundarea ovulului, dar nu sunt o metoda abortiva, deci nu ucid embrionul deja format. Singurele metode abortive sunt chiuretajul, steriletul si pilula de a treia zi. M-ar surprinde sa aflu ca si anticonceptionalele. De fapt ar fi o idee chiar noua.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai cutremurator pacat este avortul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Si ferirea de prunci la fel de cutremurator indiferent prin ce metode...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie impiedicand sarcina, fie provocand avort timpuriu:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste tot aici pe forum aceasta tema discutata mai demult: http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=792 ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crucea - instrumentul de tortura datator de viata | antomik | Intrebari utilizatori | 2 | 22.05.2010 20:51:13 |
|