Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2010, 12:05:07
geanina2001 geanina2001 is offline

Data înregistrării: 30.10.2009
Implicit provita

ar mai fi multe de spus...
Este adevarat intru totul ceea ce a spus Pr.Breck. As mai adauga ceva...Dincolo de acesti asasini si cersetori de mita cu diplome de medici, avem o societate mondiala condusa de organizatii ce au ca scop micsorarea numarului populatiei globale. Astfel ca, turma, adica marea majoritate a omenirii se orienteaza dupa aceste curente de manipulare in masa, drept ptr. care este stigmatizata persoana care da nastere mai multor copii. Se invoca mii de argumente nefondate, se introduc mii de solutii la efectele ce se produc pe plan sufletesc, psihic, comportamental, fizic, familiar si de dezvoltare echilibrata a membrilor nascuti (neavortati) dintr-o familie, doar pentru a ingropa constiinta si legea fireasca a lucrurilor.
Uneori e greu de digerat nivelul la care a ajuns fiinta umana, iar alteori ma gandesc ca poate, Dumnezeu ingaduie acest fenomen. O mare parte din copiii avortati sunt conceputi in patimi mari si cu un material genetic lipsit de Dumnezeu si imoral la fel cum sunt parintii lor, cei ce recurg la astfel de metode si au acest stil de viata...ateu, astfel ca cei curati cu inima, genetic vorbind, sunt avortati intr-un procent mai mic. Sunt putini oameni MORALI ce recurg la aceste metode avortive(aici includ si asa zisele anticonceptionale, despre care un prof. univ. ginecolog sunea:\"Medicina in acest moment nu a descoperit un medicament care sa impiedice conceptia.\").
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 14:31:54
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geanina2001 Vezi mesajul
aici includ si asa zisele anticonceptionale, despre care un prof. univ. ginecolog sunea:\"Medicina in acest moment nu a descoperit un medicament care sa impiedice conceptia.\").
Sugerezi ca pilulele anticonceptionale sunt o metoda abortiva?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 15:24:48
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit articolul

http://www.crestinortodox.ro/morala/...na-118967.html
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 15:52:41
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Sugerezi ca pilulele anticonceptionale sunt o metoda abortiva?
Dar de ce intrebi? Nu erai convinsa de asta pana acum?
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 16:04:51
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Dar de ce intrebi? Nu erai convinsa de asta pana acum?
Din cate am citit pana acum, anticonceptionalele previn sarcina, in sensul ca previn fecundarea ovulului, dar nu sunt o metoda abortiva, deci nu ucid embrionul deja format. Singurele metode abortive sunt chiuretajul, steriletul si pilula de a treia zi. M-ar surprinde sa aflu ca si anticonceptionalele. De fapt ar fi o idee chiar noua.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 16:42:07
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Cel mai cutremurator pacat este avortul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 18:49:57
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Cel mai cutremurator pacat este avortul!
Si ferirea de prunci la fel de cutremurator indiferent prin ce metode...
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:00:00
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Din cate am citit pana acum, anticonceptionalele previn sarcina, in sensul ca previn fecundarea ovulului, dar nu sunt o metoda abortiva, deci nu ucid embrionul deja format. Singurele metode abortive sunt chiuretajul, steriletul si pilula de a treia zi. M-ar surprinde sa aflu ca si anticonceptionalele. De fapt ar fi o idee chiar noua.
eu din cate stiam, anticonceptionalele nu lasa ovulul fecundat sa se instaleze in nest, si astfel este expulzat - deci avort.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2010, 19:39:29
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
eu din cate stiam, anticonceptionalele nu lasa ovulul fecundat sa se instaleze in nest, si astfel este expulzat - deci avort.
Asta ar fi steriletul. Pilulele contraceptive inhiba ovulatia. Dar am gasit aici ca ar putea avea si efect abortiv , daca totusi, femeia ramane insarcinata in timp ce le ia. Probabilitatea ca femeia sa ramana insarcinata luand pilule este foarte mica, dar totusi exista:

"Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie impiedicand sarcina, fie provocand avort timpuriu:
  • asupra ovarelor, impiedicand eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulatiei);
  • asupra consistentei mucozitatii cervixului in colul uterin, ingrosand mucusul si astfel ingreuind sau chiar impiedicand inaintarea spermatozoizilor spre uter si trompele uterine;
  • asupra tesutului mucoasei uterine, care se subtiaza, avand loc atrofierea glandelor, reducandu-se astfel resursele de hrana (glycogen) pentru copil. (inhibarea implantarii, deci efect de avort timpuriu). Astfel, fetita sau baietelul conceput moare de foame, in timp ce mama sa poate ca rade, mananca, se plimba, sau participa la Sfanta Liturghie.
  • asupra trompelor uterine, in sensul ca ovulul fecundat este transportat atat de lent, incat nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare si piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu). "
http://www.provitacraiova.ro/articol...ceptionale.php
Reply With Quote
Vechi 18.05.2010, 17:13:53
4ndreea 4ndreea is offline
Member

Data înregistrării: 22.10.2009
Locație: Iasi
Implicit

Citat:
Asta ar fi steriletul. Pilulele contraceptive inhiba ovulatia. Dar am gasit aici ca ar putea avea si efect abortiv , daca totusi, femeia ramane insarcinata in timp ce le ia. Probabilitatea ca femeia sa ramana insarcinata luand pilule este foarte mica, dar totusi exista.
Cred ca mihai07 are dreptate intrucat am citit ca pilulele contraceptive NU inhiba fecundarea ovulului (cel putin nu toate/ nu intotdeauna); acestea impiedica dezvoltarea acestuia, eliminandu-l.

Citeste tot aici pe forum aceasta tema discutata mai demult: http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=792
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crucea - instrumentul de tortura datator de viata antomik Intrebari utilizatori 2 22.05.2010 20:51:13