Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2010, 00:28:25
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Eu merg pe calea pe care au mers altii inaintea mea. Si cei care au mers pe calea asta nu numai ca s-au mantuit, dar Hristos Insusi, dupa cuvantul Sau, a venit la ei, inca din viata asta, li s-a arata, in Persoana, adica trupesc, fata in fata, a vorbit cu ei.

.... calea mea este BUNA, ADEVARATA, SFANTA, DOVEDITA CA FIIND CORECTA ?

Ce marturie mai mare pot eu sa am despre calea pe care merg...
Cuviosul Paisie Aghioritul, doar un nume de sfant ortodox L-a vazut de mai multe ori in viata pe Hristos.
Si nu numai pe Hristos ci si multi alti sfinti. Si pe Fecioara Maria.
Si i-a vazut fata in fata. Fecioara Maria a stat cu el de vorba o ora cand i s-a arata, si l-a povatuit pentru niste lucruri de care avea nevoie.
Asa cu Moise si Ilie s-au aratat lui Hristos la fel si Hristos si cei din cer se arata celor de pe pamant.

Noi suntem in mod real legati de cer.

Vad plin netul cu proorociri ortodoxe.
Mai Grigorie Palama, eu cred cam tot ce zici tu pe aici.
Dar nu inteleg de ce simti nevoia sa te lauzi in halul asta.

Pari a repeta lucrurile astea la nesfarsit asa poate, poate le crezi si tu.

Lucrurile pe care le spui sunt adevarate fiule, bucura-te de ele! Dar asa, mai fara mandrie.

Nu-ti este dat sa intelegi ca multi penticostali merg pe aceeasi cale spre cer.
Dar asta nici nu e asa de important. Dumnezeu te cunoaste, stie cat poti intelege si te iubeste asa cum esti.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10