![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
asa ai vrea tu... eu vreau marturia ortodoxa, nu cea sectara. asta e, poti sa ma obligi? intram pe un teren alunecos, cum stii tu ca multi stiu povesti???? poate este un ortodox, si daca-ti spune de Maica Domnului, de Sfanta Impartasanie, de Sfintele Taine, de pomeni...ce te faci? le spui ca nu exista in biblie? ai o conceptie gresita fata de pomeni, si de cei care mor in pacat. mai citeste. daca ai observat eu spun ce gandesc si ce cred, dar n-ai sa ma vezi pitindu-ma dupa cuvintele altora, deci cam penibila ideea cu scuzatul. stii, si am avut niste nasi care nu m-au invatat nimic, si nici nu cred ca stiau prea multe, acum au murit amandoi, Dumnezeu sa-i ierte! dar nu poti da vina pe altii ca ti-e sila sau lene sa inveti, sa citesti, sa intrebi, sa-ti gasesti un preot duhovnic care sa te ghideze.... daca la o adiere de vant ti-ai schimbat credinat, ma gandesc la o furtuna ce faci? e o intrebare retorica.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|