Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2010, 17:49:26
Aspasia Aspasia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
esti naiva. mi-e greu sa cred ca un ateu s-ar incumeta sa intre intr-o casatorie asa, fara sa stie cu cine are de-a face.
Probabil sunt naiva, dar m-am si exprimat gresit: am locuit impreuna 1 an inainte sa ne casatorim din care mai mult de jumatate stabilisem deja data nuntii.
Si evident s-au intamplat lucruri care ar fi trebuit sa se intample numai dupa casatorie, lucru de care nu sunt deloc mandra, dar intr-adevar foarte putini tineri sunt dispusi sa faca pasul casatoriei in ziua de astazi fara macar sa fi locuit impreuna o perioada de timp pentru a vedea cum se inteleg si cum li se potrivesc obiceiurile de viata. Chiar si cu un amic relatia se poate schimba radical daca ajungi sa locuiesti zi de zi sub acelasi acoperis si sa imparti aceeasi casa cu el.
Si nu s-a redus totul numai la chestiuni sexuale, pentru sotul meu a fost mai important sa vada si cum ma descurc sa impart responsabilitatile gospodariei si ale traiului la comun.
E trist ca asta este la cei mai multi tineri din ziua de azi rezultatul educatiei date de parinti, care din prea mare grija ca lumea e plina de fete ingalate si sa nu nimereasca odorul lor cu una, lasa cu totul la o parte preceptele religioase.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casnicia - razboiul duhovnicesc al mirenilor? N.Priceputu Nunta 381 07.09.2013 20:42:29
rugaciune pentru un necredincios manesa Rugaciuni 3 01.05.2010 22:47:19
Ajutatima sa-mi salvez casnicia eduard40 Rugaciuni 6 06.01.2010 16:19:22
Parabola despre iconomul necredincios. BogdanF Generalitati 1 19.10.2007 03:05:42