Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2010, 00:34:02
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Am gasit p einternet cartea CALAUZA ORTODOXA IN FAMILIE SI SOCIETATE de Arhimandrit Ioanichie Balan.
Aici am gasit urmatoarea fraza, care poate fi o varianta de raspuns la ultimele 2 pagini de forum:
"Sotia sa nu divorteze niciodata de sotul ei adevarat, oricat de rau ar fi el, nici sa fuga din casa abandonandu-si copiii; ci sa rabde muceniceste toate necazurile, jertfindu-se pe altarul familiei si sa urmeze in toate sfatul duhovnicului, al parintilor si al nasilor".
Apare un element nementionat pana acum: nasii.
Cum ar trebui sa fie nasii de cununie? Noi cu nasii ne vedem rar, ne auzim rar, au o viata agitata. Cand am avut probleme cu sotul i-am sunat, am vorbit doar la telefon, dar nu pot spune ca mi-au dat vreun sfat.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2010, 00:42:21
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o copila Vezi mesajul
"Sotia sa nu divorteze niciodata de sotul ei adevarat, oricat de rau ar fi el, .
Dar daca ea este rea, mincinoasa, il inseala, puturoasa, parazita si sa-i aduca prietenii ei in casa si sa-l ameninte isteric ca pierde tot prin divort daca nu-i convine?..sotul sa o rabde "muceniceste" ca un bun ortodox ce este pina ea revine la ortodoxie precum in povestile Par. P.Agioritul?

Tu ce ai face?
Reply With Quote
Vechi 15.07.2010, 00:57:47
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dar daca ea este rea, mincinoasa, il inseala, puturoasa, parazita si sa-i aduca prietenii ei in casa si sa-l ameninte isteric ca pierde tot prin divort daca nu-i convine?..sotul sa o rabde "muceniceste" ca un bun ortodox ce este pina ea revine la ortodoxie precum in povestile Par. P.Agioritul?

Tu ce ai face?
Dupa cum suna intrebarea ta, eu ce as face daca as fi barbat?
Hmm.......piei ispita!
Reply With Quote
Răspunde