Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2010, 17:36:33
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Se vede ca nu stii Sf Scriptura, Hristos e cel care spune ca Cina trebuie facuta spre pomenirea Lui.
"Și luând pâinea, mulțumind, a frânt și le-a dat lor, zicând: Acesta este Trupul Meu care se dă pentru voi; aceasta să faceți spre pomenirea Mea."

Asta e mesajul Domnului, nu al oamenilor. Daca tu vrei sa atribui cinei alta insemnatate e problema ta, dar nu mai acuza pe ceilalti care vad in Cina un moment de comemorare a jertfei Domnului care a spus clar: "aceasta sa faceti spre pomenirea Mea".
Zoro, taci ca esti penibil si te mai si aude toata lumea !

Invatatura Bisericii este invatatura Mantuitorului Hristos, iar amagirile si inselarile voastre sunt invataturile oamenilor si ale demonilor !

"Vai de cei ce numesc raul bine, si binele rau, care spun ca intunericul este lumina, si lumina intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune."(Isaia 5:20)

Last edited by kesarion_breb; 19.07.2010 at 18:18:46.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42