Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2010, 22:06:22
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Religia hindusa este o religie politeista si care are printre altele si cultul adorarii animalelor.Stand in pozitia unei ciori nu faci numai "gimnastica" ci impartasesti in mod indirect,subtil credinta pagana.

Metania reprezinta caderea si inaltarea omului,deci si metenniile si asanele sunt pline de continut spiritual.

Joggingul nu!Se poate practica !
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:08:30
anaecaterina anaecaterina is offline
Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Implicit

dupa rebotezare nu am mai pracicat yoga...am un partener insa nu ne-am casatorit inca...ma tot gandesc si razgandesc...
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:10:46
Banned

Implicit

Insa pentru cei care vor o adancire mai mare a fenomenului,desi gimnastica simpla nu are efecte daunataoare implicite ca asanele;sunt de preferat totusi metaniile.

De ce? Pentru ca metaniile au si o semnificatie spirituala si ajuta mai ales la intarirea sufletului,sportul intareste exclusiv trupul.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:12:00
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Implicit dar si mai 'amuzante' sunt postarile tale de o ineptzie (ineptitudine) uimitoare

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Este amuzant pentru ca tu vorbesti ca in povestea lui Pokeman pentru copii unde vraja unei actiuni o impiedica pe alta...:)))

Spune-mi si mie cu ce iti deranjeaza tie mintuirea faptul ca stai in pozitia cioarei zbirlite sau a scorpionului cracanat din yoga si spui rugaciuni crestine?..cu nimic! Cu ce pacatuiesti?..la fel cu nimic.
Metaniile sunt la fel, dar poate nu vrei doar sa-ti exersezi burta ci si spatele, picioarele, miinile, gitul capul, vrei sa-ti intinzi ligamentele ca sa te simti binedispus, destins, relaxat..de ce sa te limitezi numai la o pozitie?

La noi la biserica sunt multe mame care vin cu copii si stau pe jos cu picioarele incrucisate si au grija de copilasii care se joaca pe jos. Vrei sa spui ca ele stau in pozitia dracului?

Trebuie prietene, sa ne mai limpezim mintea de tenebrele, fricile si ideile preconcepute ale trecutului
...si mai amuzante sunt postarile tale, care de care mai tampite si de-a dreptul inepte!... ca si cele pe care le-ai mai postat pe-aici si cu alte ocazii, referitoare la nu-stiu ce vaccinuri pt. gripa 'facute in casa' din scuipat etc. Da, cu sigurantza ca trebuie sa-ti mai limpezesti mintea aia, ca tare intortocheata e!... bine ca tu singur remarci - ar fi, totusi, un inceput 'promitzator'...
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:13:10
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaecaterina Vezi mesajul
dupa rebotezare nu am mai pracicat yoga...am un partener insa nu ne-am casatorit inca...ma tot gandesc si razgandesc...
Nu exista rebotezare,daca ai fost unsa din nou cu Mir,asta nu inseamna nici repetarea tainei Mirungerii ,ci doar intarire in credinta,dupa revenirea din erezie.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:19:29
Member

Implicit

nu inteleg de unde am aceste trairi. cred ca nu sunt foarte perseverenta in inima mea si mai cred ca nu sunt destul de atenta la DUMNEZEU. probabil ca trebuie sa devin si mai umila, desi urmaresc constant sa imi cultiv virtutile sf parinti.
am citit cartea cu maestrii indiei si Parintele Paisie...m-a ajutat foarte mult sa descopar adevarul.
viata mea a fost salvata intr-un moment in care am cerut cu toata fiinta mea sa ma intorc la Dumnezeu si am suferit mult o perioada lunga de timp, cand am constatat ca mai aveam foarte putin sa fac greseli enorme si sa renunt la viata mea in favoarea abandonarii mele totale catre un Dumnezeu care nu era de fapt Tatal Ceresc pe care eu il cautam...lucrurile au fost complicate, au trecut...sigur ca, prapastia a fost foarte mare.
m-am trezit intr-o zi ca sufletul meu se indepartase f mult de Tatal, imi indepartasem familia, eram in ashram, faceam lucruri care erau in contradictoriu cu Dumnezeu, ajunsesem sa cred in zeitatile lor, nici macar nu ma intrebam daca ele exista sau nu...dintr-o data apoi, am cazut. asa priveam atunci. am ramas fara prieteni, fara serviciu, fara bucurie, devenisem complet inutila, tocmai eu care aveam un rost atat de important...eram frumoasa, eram daruita, eram harnica, aveam studii...apoi m-am trezit departe de tot ce cunosteam.
mi-am amintit atunci de IISUS HRISTOS. pe parcurs am inceput sa il simt viu in inima mea...mi-am gasit serviciu, familia mea a fost alaturi de mine in toate aceste incercari, am primit o relatie...totul a inceput sa isi revina...
apoi, am ajuns din nou aici. unde nu mai stiu ce e cu mine, unde ma simt singura in relatie, ma simt singura in mijlocul oamenilor si rugaciunea devine mecanica. ma simt ca o stanca. nu mai pot sa plang, nu ma mai abandonez, nu mai aspir atat de frenetic cum aspiram candva. nu inteleg ce sa fac in continuare? situatia aceasta persista de cateva luni.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:25:16
Banned

Implicit

Iti mai recomand o carte foarte utila in cazul tau: Doua milioane de kilometri in cautarea Adevarului de Klaus Kenneth.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:25:46
Member

Implicit

am fost rebotezata la o manastire...m-a uns cu mir, m-a spovedit, m-a impartasit...particip la slujbe cel putin o data pe saptamana..ma spovedesc si imparatasesc o data pe luna...citesc...ma rog ..studiez...dar lipseste ceva...poate le fac din orgoliu...poate nu inima mea actioneaza...nu stiu..
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:26:20
Member

Implicit

am sa o caut sa o citesc...nu am citit-o
multumesc!
Reply With Quote
Vechi 19.07.2010, 22:28:32
Banned

Implicit

Este evident ca ai ramasite din vechile preocupari,trebuie sa te tii mai strans de Biserica ca sa restrangi si sa micsorezi drepturile pe care i le-ai dat celui viclean,si pe care el incearca sa le recapete.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
putin monofizitism NP? Patrie si Credinta Secte si culte 88 07.03.2012 09:11:12
Un cor mai putin obisnuit Mihnea Dragomir Craciunul - Nasterea Domnului 32 05.12.2011 02:40:58
putin ajutor Calin21 Exorcismul 8 05.06.2011 19:11:06
PUTIN-felicitari cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 12 27.12.2007 19:20:00