Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2010, 08:19:44
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Mai, eu am zis-o mai in gluma asa, dar e destul de rau pentru bietul om care se converteste, si-i face de multe ori dusmani(poate e cam mult spus) pe cei din casa lui care nu pricep ca oricine e liber sa aleaga drumul pe care vrea sa mearga, mai ales in domeniul spiritual.
Ce poate fi rău pentru "bietul" om că ajunge să experimenteze pacea lui Dumnezeu, că scapă de patimi grele, că se bucură de o sănătate mai bună prin schimbarea stilului de viață? Că-și face dușmani uneori chiar în familie, asta ne spune chiar Hristos - cu ajutorul Domnului îi va câștiga și pe ei pentru Hristos, asta am experimentat și eu. Când te împaci cu Dumnezeu, mai contează că ai dusmani? E mai bine să fii în vrăjmășie cu Dumnezeu?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42