![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca stam sa ne gandim iudeii cunosteau scripturile lor in care proorocii vorbeau despre venirea lui Mesia...intamplarea face ca tocmai ei n-au acceptat nici unul din semnele prezise de prooroci ca sa recunoasca ca Mesia era printre ei...de la nastere si pana l-au rastignit s-a dovedit asta... Dintre toate popoarele care L-au cunoscut direct era normal ca iudeii sa-L recunoaca pt ca ei aveau o invatatura sfanta in spate...de aceea Hristos a si venit in neamul lor. Referitor la sinedriu (si apropo sigur ca stiu ce este :)) )El nu a aratat aroganta ci a raspuns exact cum trebuia unor oameni care L-au auzit, L-au urmarit si au vazut tot ce a facut El de cand a aparut printre ei si pana in momentul judecatii...eu te intreb ce rost aveau intrebarile lor devreme ce au vazut de atatea ori minunile Lui si au auzit invatatura Lui care era exact conform scripturilor pe care ei ca si slujitori ai templului erau obligati sa le stie pe dinafara. El ca Dumnezeu crezi ca nu stia ca prin aceste intrebari respectivii nu fac decat sa-l ispiteasca? Crezi ca El nu stia ca indiferent de situatie si de ce ar fi spus nu facea decat sa se repete cand hotararea era deja luata in ceae ce-l priveste? Andrei daca spui ca ai citit toate astea, eu te rog sa cauti sa le si aprofundezi si vei reusi cu ajutorul comentariilor Sf. Parinti si apoi prin trairea ta la Liturghie...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna un preot cu har? | sophia | Preotul | 24 | 09.04.2013 15:44:19 |
preotul caterisit | mirelat | Preotul | 36 | 21.02.2012 17:35:33 |
Preot necasatorit | bluester | Preotul | 3 | 05.01.2012 00:18:20 |
Vreau sa ma fac preot | petrisor.nicu | Intrebari utilizatori | 24 | 17.05.2011 19:18:46 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
|