![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ce facea rau poprul evreu, ce anume? nu ma indrumati unde sa citesc mai mult? multumesc
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Semnul acesta al indestularii are ramificatii si in lumea cealalta. De regula puterea de a crea aici pe pamint este un semn si de putere mare duhovniceasca si de atentie si ocrotire dumnezeiasca..desi noi dorim moartea "caprei lor" si "simtim" si ne rugam ca sfirsitul SA VINA ODATA ca acest "vad" al lor sa se sfirseasca pentru a ne aduce si noua saracilor IN SFIRSIT satisfactie. Nu mor caii cind vor ciini! Last edited by andreicozia; 06.08.2010 at 18:13:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai mare rau care l-a facut poporul evreu este ca ,datorita faptului ca au falsificat invataturile si si-au impietrit inimile,nu l-au recunoscut pe Iisus ca Mesia si L-au rastignit!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" 8.Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor. 9. Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie. 10. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești" (Matei 4:8 ) ...... Se pare ca diavolul da imparatiile lumii si slava lor celor care i se inchina...
|
|||
|
|||
![]()
Sfanta Scriptura arata ca sufletul va muri (asa cum ai observat). "Nemurirea sufletului" are ca origine felurite filozofii sau credinte pagane, preluate de unele confesiuni crestine, de-a lungul timpului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 07.08.2010 at 21:04:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare, după cuvântul Sfintei Scripturi, că sufletul nu este chiar așa de muritor și chiar așa de inconștient cum cred unii ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"25. Aceștia sunt feciorii și nepoții Bilhăi, pe care Laban a dat-o roabă fiicei sale Rahila. Ea a născut lui Iacov de toate șapte suflete. 26. Iar sufletele, care au intrat cu Iacov în Egipt și care au ieșit din coapsele lui, au fost de toate șaizeci și șase afară de femeile fiilor lui Iacov. 27. Fiii lui Iosif, născuți în Egipt, erau de toți nouă suflete. Deci, de toate, sufletele casei lui Iacov, care au venit în Egipt cu el, au fost șaptezeci și cinci." Va rog sa-mi raspundeti la alte intrebari ce au luat nastere in mintea mea: --Cum se poate explica faptul ca Rahila a nascut lui Iacov 7 SUFLETE si nu 7 bebelusi??va sa zica ca a nascut 7 copii morti? ---Se intelege atunci ca Iacov cand a intrat in Egipt avea cu el 66 suflete de morti?? ---In Egipt i s-au nascut lui iosif 9 copilasi sau 9 copilasi morti?? multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
scuze MariS, nu te-am inteles. In care din aceste doua morti, moare sufletul? in al dpilea, nu? Ca tre' sa moara daca scrie in Scriptura ca sufletul care pacatuieste moare! multumesc, Violeta
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum ați înțeles ?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nemurirea - inainte de pacat. | MrJuve | Din Vechiul Testament | 11 | 26.06.2011 17:32:45 |
Povestea sufletului meu. | Un_trecator | Intamplari adevarate | 8 | 13.05.2011 20:42:29 |
Cat timp acordam sufletului? | Daniel777 | Rugaciuni | 9 | 27.09.2010 15:03:40 |
Nemurirea in lumea biologica | yawbaj | Teologie si Stiinta | 21 | 30.06.2010 10:55:52 |
|