Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2010, 17:04:55
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO Vezi mesajul
Nu continua sa ma ocarasti, raspunde-mi la intrebari ...daca ai aceste raspunsuri.
Cum vreți să trăiască "kesarion-breb" fără să ocărască ? Păi ce farmec mai are viața dacă nu îl bălăcărești pe aproapele ? Nu acesta este scopul unui forum ortodox, să spui trei ocări la două mesaje ? Și din cauză că numărul ateilor, ereticilor, schismaticilor, apostaților, adică al vânduților lui Satanail este mereu sub numărul ocărilor disponibile, nu e normal să treci la ocăreala celor din strană cu tine ? Doar toți avem dreptul la fericire, ce, vreți să-i stea ocările în gât ?!

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 01:16:33
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Cum vreți să trăiască "kesarion-breb" fără să ocărască ? Păi ce farmec mai are viața dacă nu îl bălăcărești pe aproapele ? Nu acesta este scopul unui forum ortodox, să spui trei ocări la două mesaje ? Și din cauză că numărul ateilor, ereticilor, schismaticilor, apostaților, adică al vânduților lui Satanail este mereu sub numărul ocărilor disponibile, nu e normal să treci la ocăreala celor din strană cu tine ? Doar toți avem dreptul la fericire, ce, vreți să-i stea ocările în gât ?!
eu am vaga banuiala ca acuma iti arati valoarea,cind vezi pe cineva ranit in loc de a tamadui ranele,ii mai tragi una,ca de'asa te-a invatat viata aceasta.bun baiat!!!.poate alta data va fi mai bine,desi ma indoiesc.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 09:43:36
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Este o mare diferență între ocară și inchiziție !!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
nemurirea - inainte de pacat. MrJuve Din Vechiul Testament 11 26.06.2011 17:32:45
Povestea sufletului meu. Un_trecator Intamplari adevarate 8 13.05.2011 20:42:29
Cat timp acordam sufletului? Daniel777 Rugaciuni 9 27.09.2010 15:03:40
Nemurirea in lumea biologica yawbaj Teologie si Stiinta 21 30.06.2010 10:55:52