![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma rog Domnului sa nu ma sminteasca si pe mine...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cit despre mine ORTODOXA am fost botezata ORTODOXA am sa mor. Nu o sa ma convinga nimeni ca ,,maru-i putregai si soarele scrum!,,
|
|||
|
|||
![]()
Pai, daca sunt asa multi care regreta, sfatuiti-i sa treaca inapoi la ortodoxie!
Cine-i impiedica? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am o prietena care a plecat din ortodoxie,ea nu regreta dar ceea ce imi displace profund este modul insistent in care doreste sa ma convinga sa merg la biserica pe la ei. Iisus a spui,, daca vrei ... daca crezi!,, nu a insistat. E o mare diferenta intre atitudinile bisericii ortodoxe si celelalte!
|
|||
|
|||
![]()
E bine ce face. Probabil va considera pe calea spre Iad.
Daca ati fi, faptul ca va vorbeste despre Iisus si va invita la biserica ei e o dovada de dragoste. Spuneti-i ca dvs. sunteti deja un crestin adevarat si iubiti biserica la care mergeti. Probabil ca nu va mai insista. Dar mi-ati dat exemplul uneia care nu regreta. Ziceati totusi ca sunt o multime carora le pare rau. De ce nu vin ei inapoi? |
|
|||
|
|||
![]()
este normal pentru crestinul ortodox crescut sub umbra sfintei cruci sa nu isi puna o astfel de intrebare:este sau nu crucea aceea din lemn purtata de MANTUITORUL SFANTA?
Dar si va rog atentie si respect in acelasi timp pt SUBIECTUL discutat,si biciul roman a intrat in contact cuTrupul mantuitorului si nimeni nu spune ca acel bici a fost sfant.deasemenea Mantuitorul nu facut nici cea mai mica referire la ce se va intampla cu obiectul de tortura insine adica crucea.Scrierile Sfintelor Scripturi nu fac nici oreferire la obiectiul din lemn.Scrierile Bisericesti timpurii deasemenea nu amintesc absolut nimic despre crucea-obiectul de tortura-MANTUITORULUI ci despre CRUCEA despre care MANTUITORUL a spus s-o luam in fiecare zi si sa mergem dupa EL. Desigur este mai convenabil sa faci semnul crucii sa divinizezi un obiect din lemn decat sa faci exact ce a spus Mantuitorul.Este normal prin urmareca un neoprotestant sa spuna -pt mine mai important este sa-mi duc crucea in fiecare zi in felul in care a dus-o si DOMNULmeuincepand chiar din Gradina Ghetsimane.haideti sa gandim rational si fara partinire si mai ales in DUHUL DRAGOSTEI LUI HRISTOS Care ne strange nicidecum nu ne dezbina.Sa fim cu luareaminte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Instrumentele cu care au fost torturați sfinții martiri sunt obiecte de venerare. Și astăzi se păstrează, la Roma, un fragment din lanțul cu care Petru și Pavel, ieșind din Mamertin, au fost legați unul de altul și duși la moarte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nici unul dintre ei nu a calcat in Forumul roman din Roma, unde se afla inchisoarea Mamertine. |
|
|||
|
|||
![]()
dracii se tem de SFANTA CRUCE DE MAICA DOMNULUI DE SFINTI iar acesti prapaditi de sectanti nu au nici o treba,din contra chiar iau in batjocura.se pare ca sunt mai rau decat dracii,cum sa nu isi frece mainile spurcatul satan cand are atati slujitori.
Last edited by ionut stefan; 17.08.2010 at 20:53:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crucea lui Hristos trebuie sa o avem in mintea si-n inima noastra. Taina dragostei lui Dumnezeu, dusa pana la umilinta (S-a smerit pe Sine, ascultãtor fãcându-Se pânã la moarte, si încã moarte pe cruce-Filipeni 2:8) trebuie sa ne marcheze modul nostru de vietuire, in fiecare zi. Semne, cruci atarnate la gat, pe ziduri sau pe acoperisuri sunt simpla spoiala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biblia fara numele lui Iisus Hristos | delia31 | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 23.04.2012 13:06:25 |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
Simbolul de Credinta in Bisericile Protestante | georgeval | Biserici Protestante | 15 | 03.07.2010 17:49:34 |
Credeti ca exista mantuire fara Hristos? | lacrimi | Despre Sfanta Scriptura | 57 | 22.02.2010 22:39:35 |
Cele 7 cuvinte rostite de Hristos pe cruce | georgeval | Generalitati | 21 | 14.04.2009 23:07:36 |
|