Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.08.2010, 16:59:24
Nicole_Alma's Avatar
Nicole_Alma Nicole_Alma is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Norvegia, dar romanca in suflet
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Deci , concluzionind spunem : la nasterile naturale, cu sau fara epidurala , epiziotomia este regula . Refacerea perineului dupa taiere este ireprosabila (este adevarat , facut de meserias si nu impungareala de croitor !) si scurta (in maxim 10-14 zile).
Povestile barbatilor soti cum ca dupa nasterea cu epiziotomie iubita a devenit ,,larga' este o minciuna de fraier ,,emancipat", asa ceva nu exista . Se poate insa intimpla ca realitatea sa fie asa : iubita era larga de la facerea ei dar evenimentul nasterii l-a ,,trezit" la realitate descoperind noutati !

"
Tin sa va contrazic aici! Exista femei mai "norocoase" care au o dilatare f buna si carora nu li se taie (sau rupe) nimic. Eu am si prietene si rude care au nascut cu dilatare 10 si n-au avut nevoie de epiziotomie.

Referitor la mitul cum ca femeia nu mai e cum era inaninte, intr-adevar este doar un mit, intrucat tesuturile se refac f bine in cazul epiziotomiilor. In cazul ruperii de perineu intr-adevar pot aparea probleme atunci cand ruperea este f mare (cazuri f rare).

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ceaiuri pt. femei taluta Generalitati 1 14.03.2011 20:14:52
Am dureri ingrojitoare pe partea stanga emiliulia Umanitare 55 22.09.2010 16:01:49
Valoarea unei femei zoridezi Generalitati 3 31.05.2010 13:28:16
Pentru femei Florin Liviu Generalitati 2 20.05.2010 10:20:00
Prietena mea ia anticonceptionale numai ptr dureri alinu Generalitati 41 21.07.2009 01:01:50