Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.08.2010, 20:33:06
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
Teza : nu exista atei aici !
In orice caz, astia de pe sait, is orice numai atei nu !

Ateul original, nici in vis nu ar cauta ceva pe saitul asta, pt simplul motiv ca i se rupe, si putin il intereseaza subiecte de genul celor dezbatute aici !!!

astia care se declara atei, is de fapt niste bieti crestini,in mod inconstient, si care pe fata,se manifesta ca niste fiinte revoltate pe ideea de Dumnezeu ! Si asta posibil,ca urmare a destinului lor personal, nu prea bun uneori !!!

In orice caz ar trebui sa avem intelegere pentru aceasta categorie secunda,deoarece ei nu-s decat niste crestini mai batuti de soarta !

Cat despre prima categorie, fiti siguri ca nici nu le pasa ,si nu ai intereseaza asemenea subiecte ! De aia nici nu vin in veci pe saitu lasta !
E adevărat, nici eu nu cred în ateismul total al lui Bast-et. Dumnezeu îi cheamă pe ai Lui.
Și știu asta, fiindcă, dragă Bast-et, am și eu experiențe de "ateu convins".
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma simt singur... Sanduu Generalitati 204 31.07.2016 18:46:44
simt ca nu mai pot sa ma rog... onyx235 Generalitati 28 04.01.2013 19:56:07
Ma simt trista Ioana.M Generalitati 92 19.07.2011 02:21:03
Simt cum stagnez Mara2009 Nunta 10 18.07.2011 15:17:33