Citat:
În prealabil postat de Radu32
Teza : nu exista atei aici !
In orice caz, astia de pe sait, is orice numai atei nu !
Ateul original, nici in vis nu ar cauta ceva pe saitul asta, pt simplul motiv ca i se rupe, si putin il intereseaza subiecte de genul celor dezbatute aici !!!
astia care se declara atei, is de fapt niste bieti crestini,in mod inconstient, si care pe fata,se manifesta ca niste fiinte revoltate pe ideea de Dumnezeu ! Si asta posibil,ca urmare a destinului lor personal, nu prea bun uneori !!!
In orice caz ar trebui sa avem intelegere pentru aceasta categorie secunda,deoarece ei nu-s decat niste crestini mai batuti de soarta !
Cat despre prima categorie, fiti siguri ca nici nu le pasa ,si nu ai intereseaza asemenea subiecte ! De aia nici nu vin in veci pe saitu lasta !
|
E adevărat, nici eu nu cred în ateismul total al lui Bast-et. Dumnezeu îi cheamă pe ai Lui.
Și știu asta, fiindcă, dragă Bast-et, am și eu experiențe de "ateu convins".
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|