![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu pot face nimic de la Mine ,ci doar ce am vazut la Tatal Meu" Te-ai intrebat de ce copii invata de la parintii lor ? |
|
|
|||
|
|||
|
Este o intrebare capcana?
Pt. copii parinti sunt un exemplu de urmat, persoanele cu care instaleaza o legatura profunda. Nu pot (in totalitate) sa aleaga, adica nu au destule cunostiinte despre lume. |
|
|
|||
|
|||
|
De fapt am vrut sa zic ca majoritatea ideiilor inalte ale lumi,cum ar fi acest fapt simplu al ascultarii de parinti,sunt de fapt preluate din crestinism.
Ateul foloseste acelasi sistem de valori ca si crestinul,doar ca nu se intreaba de unde vine . |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Provine chiar din ateism, atunci cand stramosii omului Sapiens nu aveau nici idee despre divinitate. |
|
|
|||
|
|||
|
Ce te face sa crezi ca acum muuulti ani in urma oamenii nu aveau idee de divinitate?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dragostea si nasterea si comuniunea trinitara sunt matrice universale si eterne ale dragostei din familiile primitive sau de oricand. E adevarat cronologic,homo Sapiens este inaintea lui Iisus. Dar doar cronologic.Pentru ca axiologic,niciodata homo sapiens nu ar fi ajuns singur la concluzia ca iubirea este cea care tine lumea. Trebuia sa i se descopere iubirea DESAVARSITA,ca sa ajunga si el sa isi dea seama,ca inca de pe vremea cand traia in pesteri,stia de undeva(dar nu poate sa zica de unde) ca nu era bine sa ia viata aproapelui sau (precum si mai primitivul Cain) |
|
|
|||
|
|||
|
nedumeriri de adolescent fara experienta de viata, dar care problematizeaza intens, semn ca are vocatia credintei !!!
toti am trecut prin asta, la varsta respectiva, mai mult sau mai putin intens si de durata !!! insa pe masura ce timpul si experientele de viata,(uneori foarte dure !) s-au decantat,ne-am format cateva principii ferme ! recomand ateilor sa citesca marturiile celor ce au fost intemnitati in inchisorile comuniste , ele se afla, pe saitul "procesulcomunismului ",cu mentiunea ca, adevarul nu se raporteaza totdeuna la noi,si se invarte in jurul nostru,ci se mai raporteaza si la altii !!! De aceea pentru a intelege mai bine lumea, si pe Dumnezeu,trebuie sa-i intelegem si pe ceilalti ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ma simt singur... | Sanduu | Generalitati | 204 | 31.07.2016 19:46:44 |
| simt ca nu mai pot sa ma rog... | onyx235 | Generalitati | 28 | 04.01.2013 20:56:07 |
| Ma simt trista | Ioana.M | Generalitati | 92 | 19.07.2011 03:21:03 |
| Simt cum stagnez | Mara2009 | Nunta | 10 | 18.07.2011 16:17:33 |
|
|