52ZIZO tu gandesti deja protestant si de aceea nu primesti intrebarile. Acel Vasinec vorbeste frumos cand spune :Teoria dvs. este otravitoare, nu vine de la Hristos!
Pai teoria lui de unde vine? Din biblie? Noi avem un conducator pe Iisus Hristos Vasinec are propiul sau mod de a interpreta biblia!Este clar ca temnicerul si-a botezat el si toata familia dupa ce a auzit Cuvantul lui Dumnezeu dar e clar ca se poate spune ca si cei care erau copii au fost botezati tocmai ca fiind un lucru foarte bun! La taiera imprejur era intrebat copilasul?Apoi sa imi arate acest vasinec unde in istorie nu a fost practicat botezul copiilor care apare din secolul 2! iar daca biserica s-a ratacit nu inseamna ca Iisus nu a avut grija de biserica sa? vasinec bate campii cand spune ca nu stiu ce ortodocsi recunosc nu stiu ce. Repet si insist ca daca aceasta lucru se aseamana cu ideea ca nimeni nu s-a impotrivit schimbarii sabatului in tot crestinismul! Luati biblia si o interpretati omeneste uitand ca biserica este stalp al adevarului, uitand ca biserica a format Nt etc etc
Recomand ca Vasinec sa fie dat afara de aici daca mai spune cuvinte tampe ca nu stiu ce ortodocsi recunosc nu stiu ce. Lasa ca putem gasi si in biserica ta nu stiu cine care crede in nu stiu ce.
Apoi tu 52ZIZO dute la ei daca iti place Nt care ne spune ca loa sfarsit va venii apostazia si invatatorii falsi. Dute la ei sa-ti gadile urechea!
|