![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca nu mai scapa pana duminica? Nu mai apuca sa vada de a castigat sau nu; ramane doar cu pumnii! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu parinte, lasa si el cu limba de moarte ,ca tot omul, ceva, celor dragi de acasa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne fereste! Eu sunt mandru ca sunt ortodox! Sau nu ar trebui sa fiu? P.S. In urma cu destul de multi ani am fost instructor de arte martiale. Rugati-va pentru mine fratilor si aveti grija cand treceti prin Techirghiol! N-as vrea... sa va dau motive sa jucati la 6/49. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe de alta parte, despre parintele din Basarabi nu avem destule informatii pentru a judeca situatia. Si chiar daca am avea, tot nu e de competanta noastra. Desigur, ne dam si noi cu parerea ca tot romanul...nu e pe bani...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Cel nevinovat sa arunce piatra!Restul, sa ne vedem barna din propriul ochi, ca taaaare-i usor sa judeci, dar la Dreapta Judecata nici nu gandim!!!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ne dam si noi cu parerea
|
|
|
|||
|
|||
|
un pic de recluziune pe la aiud sau gherla ,nu i-ar strica...eventual sa-i spovedeasca pe...smecheri !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Instructor zici? Acum mai ramine sa ne spui ca esti bodyguard-ul Par. Arsenie. Dinsul ce mai face?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Odata ma aflam la usa chiliei sale si parintele a iesit in usa si ne-a intampinat (mai era cineva inaintea mea). Pe cand vorbea cu acea persoana am avut un gand ce mi-a aratat starea mea: Hristos aparea in gandul meu ca soarele pe cer ce are lumina lui proprie, parintele parca era luna ce avea lumina de la soare, iar eu eram un bec mic de lanterna, "cam" ars, ce se alimenta dintr-un acumulator incarcat de o celula fotoelectrica ce cauta lumina, macar cea de la luna. De atunci "ma chinui" sa ma aprind si nu am reusit! Dar nu este de vina nici soarele nici luna, ele vor avea lumina! Deci, parintele Arsenie, inca ne mai lumineaza! |
|
|
|||
|
|||
|
Iertati-ma si pomeniti-ma si pe mine, pacatosul, fratilor! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.09.2010 16:19:01 |
| Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 18:16:41 |
| Manastirea Colilia Constanta | E_my | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 26.09.2009 01:44:18 |
| Articol - Cazinoul din Constanta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 04.07.2007 06:33:16 |
| Procesiune azi in Constanta | nicoleta34 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.07.2006 11:04:39 |
|
|