Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 21:17:14
cristian67
Guest

Implicit sa-ti dea Dzeu sanatate

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Oops! In sfarsit am gasit si eu o cale sa ma imbogatesc! Faceti o lista, dar care sa nu fie mai mica de 100 de persoane... Tocmai se fac oferte pentru petrecerea revelionului in Tenerife!...

Mai in gluma, mai in serios, din pacate nu pot decat sa dau sfaturi. Nu stiu cand voi mai merge la Sihastrie. Nu depinde de mine, ci de cand va putea sotia sa-si ia liber, iar asta poate dura, sau chiar sa nu reuseasca pana anul viitor.
Pretul pentru 40 de zile la citirea Psaltirii (la Sihastrie) este de 15 lei de persoana. Pentru 2 persoane, 30 de lei.
La Psaltire se trec de obicei "ratacitii", nebotezatii, dar si oricine se confrunta cu probleme aparent fara iesire. Ideea este ca acest lucru se trateaza cu toata seriozitatea: post, rugaciune, detasarea de vicii. Spunea preotul de la manastire ca au venit niste tigani la Parintele Ciprian, iar el i-a trecut pe toti la Psaltire. Dupa cateva saptamani, au venit cu mare taraboi ca au ajuns sa se lupte in fiecare noapte cu diavolii. Ca sa scape, a trebuit sa se boteze cu totii. Dupa alte cateva luni au revenit si au spus ca au scapat de necazuri!
Cine are cu adevarat probleme si vrea sa scape de ele, nici un efort nu e prea mare. Interesati-va unde se fac astfel de pomelnice si mergeti personal acolo. In general, asa cum spovedania nu se face on-line, nici mantuirea nu se face prin posta. E nevoie sa... dai cu subsemnatul!
multumesc omule
Vechi 31.08.2010, 21:32:57
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

ce ati facut fratilor din topicul asta?.... orice numai de minunile parintelui nu ati vorbit.... chiar nu a fost nimeni pe la Prislop sau nu l-a prins nimeni in viata?
Vechi 31.08.2010, 21:49:18
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
ce ati facut fratilor din topicul asta?.... orice numai de minunile parintelui nu ati vorbit.... chiar nu a fost nimeni pe la Prislop sau nu l-a prins nimeni in viata?
Pai cam toti am fost pe la Prislop din cei care-am scris pe-aici.
Daca l-a prins cineva in viata? Stiu eu pe cineva: Parintele Teofil Paraianu. Dar a murit saracu, fie-i tarana usoara!
Daca te uiti in josul paginii, vei vedea inca multe alte topicuri dedicate Parintelui Arsenie Boca. Deci dorinta ta poate fi mai mult decat satisfacuta.
Daca te uiti in susul paginii cu blandete si nu ostentativ, ai vedea ca Parintele Arsenie, este prezent in fiecare dintre cei care-au scris pe-aici. Daca ai rabdare, il vei primi si tu in curand!...
Vechi 31.08.2010, 21:56:36
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

Parintele ARSENIE BOCA spunea,,Daca intr-o zi nu v-ati rugat cu atata tarie,incat sa simtiti ca v-a stat pana si rasuflarea in loc,in ziua aceea inseamna ca nu v-ati rugat.Calitatea unei rugaciuni nu este lungimea ei,ci taria,intensitatea ei''----,,Rugaciunea talharului a fost scurta,dar a strapuns cerul Pana aflam asta,ne purtam ca talharii'' citat din cartea,,Tinerii,familia si copii nascuti in lanturi''
Vechi 31.08.2010, 21:58:12
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de raisa2006 Vezi mesajul
Eu ,de Parintele Arsenie Boca aud,(citesc) pt prima data aici pe forum.
Sunt surprinsa cat de multi crestini il iubesc... inseamna ca il simt, inseamna ca "lucreaza"..
l-am descoperit pe parinte datorita unei icoane pictate la biserica unde merg eu de obicei.si asa am fost curioasa sa aflu mai multe despre dumnealui.Citeste cartile "Marturii despre parintele ARsenie Boca" si "noi marturii despre parintele Arsenie Boca" si il vei iubi si tu,ti se va face pielea de gaina dupa ce vei auzi ce facea,ce spunea,cate stia,cine era.Traieste in cer si ne ocroteste,te invit sa il cunosti asa cum l-am cunoscut si eu,din carti.Il vei iubi!Doamne ajuta!
Vechi 31.08.2010, 22:02:20
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Exista cumva o carte despre viata Parintelui Arsenie Boca? Nu ma refer la cartile scrise de dansul.Daca exista cumva o carte despre viata lui>va rog frumos lasati un link sau un titlu/autorul/editura.Multumesc anticipat.
editura Agaton http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2270 cartea noi marturii despre parintele Arsenie Boca
Doamne ajuta!
Vechi 31.08.2010, 22:08:50
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
si eu sunt foarte greu de convins iar la asta se adauga si o incapatanare care rusineaza si pe catar. DAR.....................recunosc interventia miraculoasa a acestui parinte prin apa de la izvorul lui care mi-a fost adusa de cineva . Foarte dulce si placuta la gust dar mama mea care este foarte bolnava de o boala autoimuna incurabila a inceput sa transpire desi uitase cum este , fata livida pana atunci a inceput sa se coloreze si toate problemele ei mai vechi de sanatate au inceput sa dea simptome care de care mai ciudate. Tot corpul a suferit o transformare interioara . Nu ne explicam ci doar ..........doar atat! Mare este Dumnezeu intru Sfintii Lui!!! Mare esti Doamne! Care puteti mergeti neaparat!
intr-adevar apa parintelui de la izvorul din SAmbata de sus are un gust extraordinar.Desi se spune ca apa nu are gust,este inodora,insipida,ei bine eu simt gustul apelor si pot spune ca apa imbuteliata dorna,bucovina,borsec,roua sunt infecte.eu pot sa beau doar izvorul minunilor ca este o apa pura si izvorul parintelui,din care am baut doar doua zile din nefericire,cat am stat pe acolo.Dar sunt onorata ca am putut bea din ea.multumesc parintelui Arsenie ca mi-a permis sa ajung acolo si sa ii beau apa.
Vechi 31.08.2010, 22:13:38
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.scribd.com/doc/28785019/P...-Boca-Marturii
Vechi 31.08.2010, 22:33:51
cristian67
Guest

Implicit idem

[quote=anamaria.lupu;284196]intr-adevar apa parintelui de la izvorul din SAmbata de sus are un gust extraordinar.Desi se spune ca apa nu are gust,este inodora,insipida,ei bine eu simt gustul apelor si pot spune ca apa imbuteliata dorna,bucovina,borsec,roua sunt infecte.eu pot sa beau doar izvorul minunilor ca este o apa pura si izvorul parintelui,din care am baut doar doua zile din nefericire,cat am stat pe acolo.Dar sunt onorata ca am putut bea din ea.multumesc parintelui Arsenie ca mi-a permis sa ajung acolo si sa ii beau apa.[/QUOTE Dumnezeiesc e si gustul apei de la izvorul manastirii Prislop,cei ce au fost acolo si au baut din acea apa pot confirma,are ceva ce nu gasesti nicaieri,Romania e o comoara inca nedescoperita
Vechi 31.08.2010, 22:37:09
Adriana Cluj
Guest

Implicit Pe prima pagina a site-ului

este aceasta marturie :
http://www.crestinortodox.ro/diverse...op-118780.html
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31