![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care mai este rostul cautarii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
seman samanta pentu ca am credinta ca va rasari planta, insa cunoasterea nu este deplina decat la seceris. daca nu cred ca va rasari nici nu seman, de aceea cresina precede cunoasterea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici macar nu ai incercat sa intelegi ce am scris. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
concret, credinta in Hristos poate fi atacata... insa cunoasterea lui Hristos, cetitudinea ca suntem cu Hristos si intru Hristos nu poate fi zdruncinata de nimic (Ioan 6,67) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Pe Dumnezeu a-L cunoaste nu este cu putinta oamenilor" - se spne la slujba din cate imi aduc aminte. Dar eu nu vreau sa-L cunosc, in sens stiintific. Vreau doar sa stiu, sa fiu sigur, ca exista. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
spre exemplu caldura topeste gheata si inroseste fierul. in ambele cazuri caldura este aceeasi dar gheta o percepe altfel si fierul altfel. asa si omul si ingerul Il cunosc pe Dumnezeu potrivit firii lor, dar asta nu inseamna ca nu au parte de deplinatatea lui Dumnezeu. Omul are parte de deplinatatrea firii dumnezeieti, adica Dumnezeu nu este inaccesibil... sau este disponibil pentru om doar in parte. "Prin care El ne-a hărăzit mari și prețioase făgăduințe, ca prin ele să vă faceți părtași dumnezeieștii firi, scăpând de stricăciunea poftei celei din lume. " II Petru 1,4 Prin Taina Sfintei Euharistii cand ne unim in chip real cu adevarat trupul si sangele Domnului Iisus Hristos, ne impartasim de toata deplinatatea Dumnezeirii caci "Căci întru El locuiește, trupește, toată plinătatea Dumnezeirii, " Coloseni 2,9 Last edited by Eugen7; 06.09.2010 at 14:23:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa daca incepem prin a crede in Dumnezeu de la inceput, vom afla mai repede ce este in sufletul nostru, atat cat poate fiecare, deoarece el e singura avere pe care o avem cu adevarat pentru ca acolo e Iisus. Nicaieri nu-l vei putea gasi decat in sufletul tau. Nu trebuie sa cunosti citate din Biblie si nici sa fi la curent cu ultimele cercetari stiintifice pentru a-ti privi sufletul. Acolo esti tu si cu Iisus si nimeni altcineva si in momentul in care ai descoperit aceasta cale de comunicare si simtire de cel mai inalt nivel, cautarile noastre spirituale s-au terminat si incepe un alt capitol: eternitatea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Totusi la ce dumnezeu te referi, ca sunt mai multi: Dumnezeu, Visnu, Zeus, Amaterasu etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|