![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nu contest ca argumentatia dumneavoastra ar fi lipsita total de logica, insa privit din sistemul de referinta al celor care au cautat si au gasit, este incompleta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu vreau sa para ca lauda, dar as putea sa vorbesc zile in sir. Si nici nu imi pare rau pentru anii petrecuti in Biserica. Mi-a placut. Dar a fost doar ... un vis frumos ... care s-a risipit dimineata ... Nu poti asa crezi intr-un vis, oricat de frumos si dorit ar fi. Am mai spus asta ... nu sunt un ateu convins ... sunt un necredincios, ce considera ca a facut tot ce i-a stat in putere pentru al descoperi pe Dumnezeu. Sunt eu de vina ca nu l-am descoperit? Si daca exista, de ce se ascunde atat de bine? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care mai este rostul cautarii? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
seman samanta pentu ca am credinta ca va rasari planta, insa cunoasterea nu este deplina decat la seceris. daca nu cred ca va rasari nici nu seman, de aceea cresina precede cunoasterea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nici macar nu ai incercat sa intelegi ce am scris. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
concret, credinta in Hristos poate fi atacata... insa cunoasterea lui Hristos, cetitudinea ca suntem cu Hristos si intru Hristos nu poate fi zdruncinata de nimic (Ioan 6,67) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa daca incepem prin a crede in Dumnezeu de la inceput, vom afla mai repede ce este in sufletul nostru, atat cat poate fiecare, deoarece el e singura avere pe care o avem cu adevarat pentru ca acolo e Iisus. Nicaieri nu-l vei putea gasi decat in sufletul tau. Nu trebuie sa cunosti citate din Biblie si nici sa fi la curent cu ultimele cercetari stiintifice pentru a-ti privi sufletul. Acolo esti tu si cu Iisus si nimeni altcineva si in momentul in care ai descoperit aceasta cale de comunicare si simtire de cel mai inalt nivel, cautarile noastre spirituale s-au terminat si incepe un alt capitol: eternitatea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Totusi la ce dumnezeu te referi, ca sunt mai multi: Dumnezeu, Visnu, Zeus, Amaterasu etc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 18:56:39 |
| Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 18:42:36 |
| De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 22:47:09 |
| Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 20:07:30 |
| Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 16:35:14 |
|
|