![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu frate loial, am zis acolo ''v-am spart'' nu ca să mă bucur de răul altuia, deși am năravul ăsta cât un seqvoia giganteea, ci că vrei nu vrei, prin ce am scris, v-am cam spart... și atunci era un regret și mi-am cerut iertare... de la toată gLumea... Dar ai mare dreptate cu falsa modestie... dar dacă zici că se vede atunci m-am liniștit că eu credeam că chiar sunt modest și milog... așa că mulțumesc că mi-ai scos bârnocool... Dar voi nu știți ce este aia bârnă... Păi îi zice și numele... dar voi nici citi nu știți... la Cristi și la Daniel777 mă refer... și la Andrei Cozia... ...că ar fi suficient să vă amintiți că B=V și gata... v-ați descoperit mândria cu care vă flatați... scoateți-o mai întâi și apoi veți vedea deslușit să-mi scoateți și mie și paiul meu atât de marte crescut cât un stâlp de telegraf... cu superstiț cu tot... așa trebe scos. Mă și dacă nu v-aș fi spus că vă sparg... Deci iarăși îmi cer iertare... fiți buni și iertați un lepros plin de ciudă-ciumă bubonică și foarte supărat și nemulțumit pentru că e fricos ca un iepâraș alb cu lăbuța neagră... și de aia o ascunde pîn buzunar, pân sân... hai la sfatul popular: ''râde ciorb de voală spartă'', sau ''ciorb la ciorb nu-și scoate oqlulhul''. Last edited by vsovivi; 17.09.2010 at 15:40:52. |
|
|||
|
|||
![]()
"Dar Tu vezi ce sunt eu ascuns de-atatia ochi, frant de-atata zbor.
O, Doamne , vorbeste-mi ! Ma pierd pe calea mea, nu pot sa-mi mai ascund durerea . Caci tu stii ce sunt eu: chip de om ascuns dupa atatea masti..."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum se poate sa fi inteles anumite lucruri gresit intrucat multe chestiuni imi par cam confuze in aceste explicatii ale tale.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
||||
|
||||
![]()
Tacerea lui Dumnezeu ascunde o intreaga filosofie- taine si intelesuri...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Acesta este raspunsul ....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iartă-mă dacă iar te-am spart... pune și tu o copcie. Last edited by vsovivi; 17.09.2010 at 16:04:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din pacate numai prin mesaj scris nu intotdeauna poti percepe cum trebuie si tonul prin care persoana respectiva isi expune ideile.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) Last edited by Delirul; 17.09.2010 at 16:41:16. |
|
|||
|
|||
![]()
"Vorbeste-mi, Doamne, caci sunt rob
Si robul Tau asculta! Mai toarna-mi iar ulei in ciob, Mai da-mi din graul Tau un bob Si dragoste mai multa! Vorbeste-mi, Doamne, caci in piept Mi-e inima firava! Nebun ma face-orice-ntelept, Dar eu, cu mai mult dor, Te-astept, In vreme de zabava. Vorbeste-mi, Doamne, caci sunt gol Si-mi bate-n suflet vantul! Caci mii de corbi imi dau ocol, De cand, pe-al inimii pristol, Ti-ai asezat Cuvantul. Mai da-mi, din painea Ta, un drob Si flacara mai multa, Chiar daca-s fiu si nu sunt ciob, Dar eu, din dragoste,-Ti sunt rob, Si robul Tau asculta! "
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Un singur Cuvânt a spus Tatal si anume pe Fiul Sau si pe Acesta-L spune mereu în tacerea vesnica. Si Cuvântul acesta trebuie ascultat în tacerea sufletului. ( Sfântul Ioan al Crucii)
În Sine, Dumnezeu este Gândire necunoscuta, Cuvânt negrait si Viata necuprinsa. ( Sfântul Maxim Marturisitorul) http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=5501 |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu se aseamana noua. Cand facea o fapta minunata cerea "mergi si sa nu spui nimanui nimic". Noi am fi trambitat zile intregi si inainte si dupa fapta. Si nu se asemana nici in vorbire, ca de multe ori Domnul vorbind nu deranjeaza pe nimeni, caci vocea Sa este aproape tacere.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce tace BOR? | corindb | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 12.08.2010 08:41:45 |
|