Citat:
În prealabil postat de Radu32
respect orice stil sau gen muzical,inclusiv muzica corala ! Insa intrebarea mea, ca si concluzie a ceea ce scrisesem anterior,si care am vazut ca a scandalizat pe multi,este in fond urmatoarea :
De ce atata inchidere,si nu deschidere spre societatea moderna,din partea bisericilor traditionale ???
|
Ce a adus bun societatea moderna ca sa-l bagam pe Hristos in ea? Eu cred ca Hristos are nevoie de mai mult respect nu de modern....ca se vede foarte clar si cu ochiul liber unde ne-a adus societatea moderna.
Iar ca fapt divers pe Hristos nu-l putem cioparti dupa cum ne vin ideile...au facut-o deja aceste secte si dupa cum bine se poate observa Biserica pentru ei este doar o sala de teatru si spectacol...mai au de facut sex in biserica si au tacamul complet...ca doar e modern, e lasat de Dumnezeu...de ce nu?
Referitor la subiect, eu nu pot sa spun ca sunt adepta muzicii bizantine mai ales cand e cantata de cate unii care nu fac decat sa-si etaleze vocea si vin cu floricele in plus pentru impresie...ma oboseste mult lalaiala de genul asta...dar SUB NICI O FORMA nu accept muzica religioasa sectanta si cea din Oastea Domnului....pt mine sunt echivalentul manelelor din muzica laica. Numai ca ma gandesc si simt o grimasa...
In rest sunt adepta muzicii bune, de calitate indiferent ca este laica, religioasa, populara, traditionala, ambientala...si cum mai vrei tu.