![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dupa mers. Nu merg precum barbatii. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar dintre cei de pe strada, cu barba, multi nu merg la biserica. Citat:
Atat barba, cat si baticul, fac parte din randuiala trupeasca a crestinului. Nu am spus sa mai poarte si in afara bisericii... in biserica macar, si tot ar fi ceva. Dar, cate sunt? Cat despre... in afara bisericii, stii... batranelele acelea scumpe, nestiutoare de carte, toate stateau cu capul acoperit, tot timpul. Niciodata nu le puteai vedea cu capul descoperit. Sa nu numit aceasta prostie, ori naivitate. Era o simtire a inimii, pierduta astazi. Insa am ajuns sa ne conducem dupa mintea noastra. Ce e natural e acum de prisos, iar ce e artificial a devenit fruntas.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 23.09.2010 at 19:41:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
diavolul invata ca oamenii ?!?!? | omulet | Generalitati | 59 | 31.07.2010 15:02:55 |
Preotul - ce invata el la facultate? | sophia | Preotul | 40 | 15.11.2009 19:36:50 |
Biserica noastra invata ca... | amatyyy | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 12.11.2009 13:53:12 |
alte religii | ralluka | Alte Religii | 5 | 26.02.2009 04:44:40 |
well , daca tot e despre alte religii | Nitro | Alte Religii | 7 | 14.06.2007 13:18:16 |
|