![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ia-l incet frate...acum e plecat sa se documenteze....cerceteaza Biblia...iar crucea pe "bibliile" sectare si pe cladiri e ...in pas cu moda, n-ai aflat? nu e acea cruce care o cinstim noi crestinii, e "altfel de cruce"...pentru pacalirea celor slabanogiti duhovniceste
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Încercăm totuși să revenim la topic?
Până facem asta încerc pe scurt să vă povestesc o experiență auzită chiar astăzi. Recent s-a botezat la noi la "sectari" (AZȘ) un domn profesor și aceasta în urma exemplului pozitiv al duhovnicului său (un preot ortodox care a murit recent). Acesta i-a mărturisit că toată viața a sfințit sabatul și l-a îndemnat să facă la fel. Și uite așa a ajuns la adventiști fără să aibă legături prealabile cu ei... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Bine, consider-o minciunică. Omul respectiv însă e real și e botezat la "sectari".
Off-topic: Tocmai am vrut să postez pe topicul cu scrisoarea deschisă. Se vede treaba că adminul a fost foarte prompt în a-l șterge: "Invalid Subiect specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" No comment. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
|||
|
|||
|
Aveți toată libertatea s-o faceți. Putem deci reveni la topic. Mulțumesc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sint sigur ca Dumnezeu a avut si are grije sa vii inapoi pe drum; El lumineaza si pentru mine si pentru tine ca un far, atita doar ca eu pe la 20 de ani am inteles ca rataceam si tu inca nu! Sa-ti dea Dumnezeu zile multe si minte sa pricepi si tu pina cind dai coltul! Dar ar fi bine in loc sa pierzi vremea cu demonstratii puerile "si un preot a trecut, si un profesor si papa si mai stiu eu cine" sa incepi sa te uiti in sufletul tau. Pedeapsa nu o sa fie mai mica pentru tine pentru ca nu esti singarul "poc(an)it" si ca sint mai multi, unii fosti ortodocsi! Nu te imbata cu apa rece! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta seamana a reclama (neloiala); 'hai la oala cu furnici".... Nu ne mira nimic, doar stim ca la sfarsitul veacurilor, multi se vor lepada de credinta iar "amagitorul" va incerca sa-i pacaleasca de va fi cu putinta si pe cei alesi.... Deci...revenind la subiect....
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 18:43:56 |
| A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 20:24:54 |
| Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 16:05:21 |
| mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 02:13:55 |
| A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 01:28:33 |
|
|