![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, nu ma lasa in suspans. raspunde cu da sau nu: este Iisusu Hristos arhanghelul Mihail?Cine este Gavriil in scripura ta? Cine a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe fiul lui Dumnezeu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- este singurul arhanghel; - apare 3 trei ori in Sfanta Scriptura (Daniel, Iuda si Apocalipsa) in confruntari directe cu cel rau; - numele Mihail inseamna "cine este ca Dumnezeu"; Avand in vedere acestea, eu (personal) cred ca arhanghelul Mihail il semnifica pe Domnul Iisus Hristos (care este numit si miel si leu si imparat, etc). Acelasi ca in Biblia ta. Este un inger (si atat). Citat:
Acum, astept si eu niste raspunsuri la scornelile tale (cele cu arhanghelul Gavril sau cei sapte arhangheli). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum o dai cum o sucesti, o-nvartesti cum o doresti! nu te-am intrebat ce crezi TU PERSONAL ci ceea ce propavaduieste BAZS. Repet Iisus Hristos=arhanghelul Mihail? da sau nu, ce e asa de greu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Reformulez intrebarea ta: arhanghelul Mihail= Domnul Iisus Hristos? Raspuns: "da". P.S. Anticipez urmatoarea ta postare: vei "repeta" aceeasi intrebare, numai ca sa eviti sa aduci explicatii la scornelile tale (cea cu arhanghelul Gabriel si cei sapte arhangheli). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
A mai trecut un suflet la Domnul | mela me | Slujba inmormantarii | 76 | 26.03.2016 19:24:54 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 00:28:33 |
|