![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iata ce zice Sfanta Scriptura despre Iisus:
[MT 16]: <<Și le-a zis: Dar voi cine ziceți că sunt? Răspunzând Simon Petru a zis: Tu ești Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit ești Simone, fiul lui Iona, că nu trup și sânge ți-au descoperit ție aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri. >> In alte parti: - Eu sunt lumina luminii. Cel ce imi urmeaza mie nu va umbla in intuneric ci va avea lumina vieatii - Eu sunt pastorul cel bun. Pastorul care-si pune sufletul pentru oile sale - Eu si Tatal meu Una suntem. Tatal Meu care Mi le-a dat este mai mare decat toti si nimeni nu poate sa le rapeasca din mana tatalui meu. - Eu sunt invierea si viata. Cel ce crede in mine chiar daca va muri va trai - De atata vreme sunt cu voi si nu M-ai cunoscut Filipe? Cel ce M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal. Cum zici tu: Arata-ne noua pe Tatal? Nu crezi tu ca Eu sunt intru Tatal si Tatal intru Mine? Cuvintele pe care vi le vorbesc nu le vorbesc de la Mine ci Tatal Care ramane intu Mine face lucrurile Lui. In apocalipsa: - Eu sunt Alfa si Omega, Cel ce este, Cel ce era, Cel ce vine, Atottiitorul - Eu sunt cel Cel dintai si Cel de pe urma - Si Cel ce sunt viu si am cheile mortii si ale iadului - Cel ce are sabia ascutita de amandoua partile. Sabie care desparte la imbinarea sufletului cu duhu - Cel ce cerceteaza inimile si rarunchii si voi da fiecaruia dupa faptele voastre - Cel Sfant, Cel Adevarat, Cel ce are cheia lui David , Cel ce deschide si nimeni nu va inchide, si inchide si nimeni nu mai deschide - Cel ce este Amin, Martorul cel credincios si adevarat, incputul zidirii lui Dumnezeu. Si marturiile continua, vezi scrierile apostolilor.... Asadar, pentru crestinul ortodox (probabil si pentru alte tipuri de crestini, fara Iehovisti) e clar cine este Iisus. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 19:25:44 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
|