![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca: | |||
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 8,82% |
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! |
28 | 41,18% |
doresc un forum pur ortodox! |
34 | 50,00% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce a lasat Cristos, este scris in Evanghelii si continuat de apostoli, invataturi ce se desprind din paginile faptelor, epistolelor scrise de apostoli. Cultele care sunt astazi nu seamana cu ce citim in Noul testament. Daca vorbiti doar cu cultul ortodox, atunci inseamna ca ignorati catolicii, protestantii, neo-protestantii etc. adica majoritatea populatiei de pe Glob.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si atunci, nu vreti sa vorbiti cu ei, pentru ca se inchina unor zei??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ar fi să pleci tu și să ne lași în pace ?
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) intotdeauna e mai simplu sa-i ceri omului sa plece decat sa faci un efort de vointa si sa porti o conversatie in adevaratul sens al cuvantului.
Cert este ca fiecare dintre noi va merge in iadul pregatit de altii...ortodocsii au pregatit un iad in care ii trimit pe sectanti, sectantii un iad pentru ortodocsi, musulmanii saracii au si ei cateva iaduri pregatite de altii si altii si uite-asa experimentam cu totii caldura din adancuri. Mai trist e ca pe pamantul asta ne pierdem vremea facand liste VIP ca sa decidem (ca doar e decizia noastra, nu?) cine merge-n iad si cine nu, cine sta pe forum si cine nu...adica na...daca tot merge-n iad ce rost are sa stea pe forum...mm...oare Dumnezeu nu e cu mult mai maret decat il facem noi? zic si eu... |
|
||||
|
||||
![]()
Am si eu o parere. Este inutil sa discutam, pentru ca rastalmacesc si ,ca sa spun o vorba romaneasca, se leaga ca orbul de gard. Au plecat in secte, e treaba lor, dar sa ne lase in pace. Nu ca n-am putea convietui- se poate, dar discutiile pe teme teologice nu duc nicaieri.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca parerea dumneavoastra ar fi agreata de toata lumea, s-ar mai calma spiritele pe aici.
Dar ce ne facem cu ortodocsii cu chef de cearta care au deschis pana cum peste 150 de topicuri pentru a denigra "sectantii"? Si cu cei care considera ca nu-i de ajuns atat si continua sa deschida alte si alte topicuri avand acelasi scop? Last edited by apologetdindamasc; 08.11.2010 at 16:27:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu esti cel mai mare denigrator al Ortodoxiei de pe acest forum, doctore. O faci de rusine la fiecare a doua postare ; cu indulgenta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignorati sectantii | Lucian008 | Secte si culte | 1845 | 04.03.2024 12:36:50 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI | alinaR | Arta bisericeasca in general | 13 | 28.10.2010 13:06:23 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 08:14:39 |
|