Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2010, 18:59:55
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu as fi de acord cu o casatorie muslman-crestin! si nici Isus. Pavel spune ca o casatorie sa fie "in Domnul".
Vechi 14.10.2010, 19:02:24
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Implicit cazuri si cazuri...

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Hai sa-ti spun si io un caz, a unui mariaj reusit dintre un arab musulman si o romanca crestina. Arabul in sufletul lui e ortodox, si merge la biserica si se roaga, se inchina la icoane, dar asta stiu doar apropiatii, adica sotia,copii si cativa prieteni, pt ca fam lui din Palestina, stiu ca el este inca musulman, ca el nu calca intr-o biserica,mai stiu ca nepotii sunt musulmani, nicidecum ca sunt botezati la ortodocsi, etc.

Alt caz, mai nefercit, de altfel, cea mai buna prietena a mea, a vrut sa se casatoreasca cu un arab sirian, acum 22 ani, dar regimul ceausescu nu le-a permis, astfel el ii expulzat din Ro, pe cand ea era insarcinata in 6 luni. De 22 ani, el nu si-a cunoscut copilul, doar pana la vasrta de 3 ani a stiut de el, prin scrisori desigur si dupa...pauza!

Alt caz: studenta ucisa in cj, de iubitul ei arab, pt ca vroia sa se desparta de el! Cum? a taiat-o bucati si a dormit cu ea in pat pana dimi. Fata locuia in camin studentesc, colega ei de camera urma sa plece la parinti, in drum spre gara isi aminteste ca si-a uitat cheile de la casa parinteasca, pe noptiera langa pat, in camera de camin. Stiind, ca in camera se afla colega ei cu iubitul arab, intra fara sa aprinda becul, ia cheile si pleaca. A doua zi dimineata, era scris pe perete: ''daca aprindeai becul, asa aratai si tu!''.

Alt caz: tot in cj, tanara aruncata de pe pod in Somes, de sotul arab, pentru ca vroia sa divorteze. S-au casatorit in Romania, toate bune si frumoase, dupa un timp au decis sa se mute in tara lui, ajunsi acolo, el s-a schimbat radical, devenind agresiv, verbal si fizic. Fata se intoarce in tara, cu dorinta de a divorta, el nu vroia sa divorteze, vine dupa ea in tara, o prinde si o arunca in somes.

Deci, unde e atata fericire si implinire?

Acestea sunt cazuri nefericite e drept ...dar si la noi sunt destule....mai ales in ultimii ani...Sigur nu la gasesc vreo scuza arabilor...si nici nu ii simpatizez in mod deosebit...expuneam o stare de lucruri...Si crede-ma ca nu vreau sa te contrazic, intelegi dar sunt exceptii si nu doresc raul nimanui...Bunul Dumnezeu imi este martor!
Vechi 14.10.2010, 19:19:55
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Elesya Vezi mesajul
...Bunul Dumnezeu imi este martor!
la care Dumnezeu te referi?

pentru ca noi credem in Sfanta Treime ... musulmanii spun ca e spurcata

noi credm ca Iisus este Fiul Lui Dumnezeu ... musulmanii spun ca e blasfemie sa crezi asa ceva

asadar care este Dumnezeul "comun" care uneste acea familie?
Vechi 14.10.2010, 19:23:12
Elesya Elesya is offline
Banned

Implicit unicul

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
la care dumnezeu te referi?

Pentru ca noi credem in sfanta treime ... Musulmanii spun ca e spurcata

noi credm ca iisus este fiul lui dumnezeu ... Musulmanii spun ca e blasfemie sa crezi asa ceva

asadar care este dumnezeul "comun" care uneste acea familie?
acel dumnezeu care ne iubeste pe toti !
Vechi 14.10.2010, 19:31:26
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Implicit

Citat:

as aprecia daca nu mi-ai modifica mesajele ... putina buna crestere ... daca nu te superi

mai ales sa scrii numele Domnului cu litera mica ... (iar musulmani cu majuscula, chiar daca nu e nume propriu)

incet, incet ... mai cade cate un val
Vechi 14.10.2010, 19:33:45
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Implicit

Citat:
si pe inchinatorii la idoli (pagani) ?
Vechi 14.10.2010, 19:49:16
Elesya Elesya is offline
Banned

Implicit iubire pura

Citat:
În prealabil postat de coldworld Vezi mesajul
si pe inchinatorii la idoli (pagani) ?
Ii iubeste pe TOTI dar nu inseamna ca nu ii si pedepseste...este UNICUL care iubeste total si neconditionat...ESTE IUBIREA PURA !
Vechi 14.10.2010, 20:17:34
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Ca tot te dai plecata peste mari si tari, de parca ai fi pe Marte, parte dintr-o civilizatie mai avansata tehno si mai ales "spiritual" !
Epdiemie de violuri musulmane in Suedia:
http://fjordman.blogspot.com/2005/02...weden-and.html
Vechi 14.10.2010, 20:21:22
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Implicit

Marturii socante despre epidemia de violuri savarsite de catre musulmani in intreaga Europa:
http://www.iris.org.il/blog/archives...-Epidemic.html

Aveti si poze !
Vechi 14.10.2010, 20:26:59
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Implicit

Tanar musulman care a violat doua fetite de 13 ani in preajma unei biserici:
http://sheikyermami.com/2009/08/29/u...s-at-a-church/

Neputinciosul a folosit alcoolul ! Asta n-o sa faca fata nciodata la idealul musulman - haremul !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14