![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sun de 4 ani pe acest forum și nu am mai văzut atâta răutate și atâta cinism ! M-ai insultat de atâtea ori, mi-ai vorbit cu aroganță de N ori, m-ai jignit, te-am iertat , dar nu pot înțelege de ce rănești cu atâta ură și înverșunare , si asta o faci constant sub pretextul dialogului, un monolog stupid până la urmă venit din partea ta ! Mult venin ascunzi omule ! Pe Dorina , pe Culai , pe Rodica , pe alți și alți useri i-ai nesocotit, i-ai tulburat, i-ai smintit , i-ai batjocorit în fel și chip ! De mult am tras semnalul de alarmă în cea ce te privește ! Mi-ai spus să plec , să părăsesc forumul, ai împrăștiat ură și zâzanie în jurul tău. Au fost închise Topice din cauza ta ! GATA , AJUNGE ! REFULEAZĂ ÎN ALTĂ PARTE ! LASĂ-NE ORTODOXIA ÎN PACE ! Rog Adminul să intervină ! S.O.S ! S.O.S. ! S.O.S. !
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg draga Cristi de ce esti suparat pe mine?! Pe acest topic nu am atacat pe nimeni,cu tine nu am mai avut controverse de mult,si nici nu imi mai doresc,sunt pur si simplu discutii pe un subiect!
Daca ai argumente in apararea parintelui Calistrat,poti sa le prezinti,nu te impiedica nimeni. |
|
|||
|
|||
![]()
@Cristiboss
Si nu inteleg cu ce atac eu ortodoxia prezentand un material emis de Mitropolia Iasi?!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
www.parintelecalistrat.com | alexmatei | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 02.03.2012 09:39:49 |
Oferte http://vesmintedepreot.blogspot.com/ | casigabi | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 17.11.2009 17:02:33 |
|