Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2010, 11:33:47
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Da, si pe mine m-a socat vulgaritatea in public de fiecare data cand am fost la Bucuresti, orasul meu natal.
Dar nici tu nu stai in Romania, nu?
Sunt de acord ca ar trebui sa ne protejam copiii intr-o anumita masura de volgaritate si obscenitate, dar nu sa facem ecran total.
Exact cum si cat, nu pot inca sa ma pronunt...
Nu e vorba de ecranare sau protejare ,e bine ca noi ducand o viata crestina si copiii crescandu-i in spiritul unei educatii crestine ,ei singuri sa decida ce e bine si ce este rau.
Din pacate copiii din zilele noastre sunt atat de debusolati incat imi este mila de ei.
Vad la bloc ,mai ales vara ,in vacanta ,copilandri de 14-15 ani fete si baieti in pozitii indecente ,cu tigari ,plictisiti .Nici macar nu sunt indragostiti ,sexul si hormonii ii atrag prematur.
Si sa nu ne miram ,spunea Valeriu Tabara la o conferinta ca acestia sunt produsul nostru ,astia suntem si avem copii asemenea noua.
Educatia incepe de la cele noua luni cand mama e insarcinata.
Ce copil sa iasa cand parintii practica perversiuni.
Oare nu ce au facut parintii vor face si copiii?
As vrea sa stiu ,daca cei cu pareri liberale de pe acest forum s-ar simti bine daca si-ar vedea fata sau baiatul maturiati sexual prematur sau eventual cu tendinte homosexuale sau lezbiene.
Suntem libertini cand e vorba de altii dar cand vine vorba de familie nu mai este asa.

Last edited by anita; 28.10.2010 at 11:39:05.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12