![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Aveti si alte argumente in afara de intuitie cand afirmati acest lucru?
Stalin a ucis sute de mii de oameni insa fata lui pare a fi un om pasnic si credincios. Sa nu i se fi transmis gena dementei ucigase?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma bazez pe ce a spus Hristos si iau asta drept un adevar care trebuie inteles ca atare ,nu o vorba in vant:"Pomul bun face poame bune ,cel rau poame rele" Noi cand mancam ,o facem impotriva firii ,mancam peste puterile noastre? Asa e si cu perversiunile in viata sexuala,la ce sunt ele necesare daca ne simtim bine ducand o viata sexuala normala? Se da prea multa atentie la sex . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In privinta fetei lui Stalin nu sunt lamurita. Eu cred totusi ca botezul isi joaca rolul in viata unui om, nu putem fi predestinati in mod ireversibil de faptele parintilor nostri. M-ar interesa si opiniile celorlalti forumisti despre "pomul bun face roada buna iar cel rau roada rea". Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In acest caz Dumnezeu are judecatile lui nepatrunse iar pe Stalin il putem incadra la cazuri de psihiatrie . Eu ma refeream la altceva ,la perversiuni sexuale si repercursiunile lor asupra copiilor si chiar a vietii noastre fizice si spirituale. Ca sa fim on topic ,raspunsul la intrebare ar fi :ele sunt permise ,dar nu tot ce este permis este si de folos. Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]()
Aiurea ! De cine sunt permise ? O invatatura , un citat , concret de cine ! ! ! A , sunt" permise"- folosite, , de vecin , de vecina , de coleg , de colega . . . Oare asta sa se fi inteles din atatea pagini ?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
probabil ca fiecare ar trebui sa se gandeasca ce sentimente le provocau in perioada de curatenie trupeasca perversiunile sexuale, e mai greu cand te obisnuiesti cu naravul
|
||||
|
||||
![]()
Sportul e pasiunea ta ! Corect ? Uite o solutie pentru " iubitorii de naravuri " !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 21:03:03 |
permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 16:11:12 |
|