![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DACA APOSTOLII AU HIROTONIT EPISCOPI,IAR EPISCOPII AU HIROTONIT PREOTI, NU ESTE CLAR CA ESTE O SUCCESIUNE A HARULUI SI PUTERII LUI DUMNEZEU?SE NUMESTE SUCCESIUNE APOSTOLICA PENTRU CA A PLECAT DE LA APOSTOLI,NU SPUNE NIMENI CA APOSTOLII A HIROTONIT APOSTOLI.DAR TU ESTI TARE JALNIC IN GANDIRE. NU PREA ESTE CE DISCUTA CU TINE,NU AI BUNAVOINTA DA A RECUNOASTE ADEVARURILE DIN SCRIPTURA. APOI,STII CUM E;"MULTI CHEMATI ,PUTINI ALESI. SFATUIESC SI PE CEILALTI USERI SA NU-SI MAI PIARDA TIMPUL CU TINE. |
|
|||
|
|||
![]()
Niciodată. Sunt slujbe diferite.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este nevoie să zbieri majuscular, stau bine cu auzul. Nu prea e clar că ar fi o succesiune apostolică, nici prin învățătură (căci învățătura creștină nu prevede preoți), nici prin terminologie (nu s-a transmis apostolia, preoții ortodocși nefiind apostoli).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci...adevarul sau somnul usor?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept ca "fratiorul" meu are fixurile lui, si asta poate deveni suparator, dar in unele lucruri ar trebui sa-i acorzi o sansa; stie ce zice. A studiat legile fizicii [aka Biblia] mai mult decat noi doi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Dar mătăluță de unde știi că nu studiez, nu mă documentez ori că nu-mi iau răgaz duhovnicesc? Pentru dumneata sfaturile bune sunt doar cele ale duhovnicilor ortodocși, făcând din ei niște papi infailibili. Eu înțeleg că-l respingeți pe papa de la Roma, dar e bine să-l înlocuim cu o multitudine de papi mai mici infailibili? Unde mai pui că dacă se contrazic într-o anumită problemă se anulează toată infailibilitatea lor...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
ce inseamna...? | victortiti89 | Din Vechiul Testament | 1 | 18.05.2011 11:51:40 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Termenul de pocait | Tudor | Pocainta | 25 | 03.07.2008 19:19:11 |
|