![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
"O, împacă-te cu Dumnezeu, neam român! Ia-L de Stăpân al tău, ca să nu-ți fie ție rău pe pământ! Întreabă-L pentru soarta ta și ascultă-I povața, că are pe vatra ta albia cuvântului Său din vremea aceasta și grăiește cu tine ca un tată bun și plin de grijă pentru viața ta! Voi, cei din porți, (Din parlament și guvern, n.r.) nu întoarceți spatele înspre cuvântul Meu de peste voi,iar voi, cei ce stați în nume de păstori peste neamul român, nu fiți necredincioși cuvântului Meu, care vă îndeamnă să fiți sfinți și credincioși venirii Mele cuvânt pe pământ acum, la sfârșit de timp! O, așa cum am grăit prin vasele purtătoare de Dumnezeu până în vremea întrupării Mele, de am lăsat pe pământ cuvântul Meu, care s-a făcut carte și care s-a adeverit întru Mine tot, o, tot așa grăiesc și azi, căci am puterea toată în cer și pe pământ dată de Tatăl Meu spre folosul oamenilor. Iubiți pe pământ iubirea Mea în om și între om și om! Treziți duhul rugăciunii cea pentru zilele acestea, căci zilele sunt grele, iar duhul lui antichrist dă să cuprindă în duhul lui și acest neam, pe care Eu, Domnul, l-am ales Mie! Vă voi cere socoteală dacă nu veți păstra viața acestui neam, viața cu Dumnezeu din zi în zi mai mult, spre nimicirea lucrării satanice de pe pământ, căci neamul român are alegere aparte între neamuri, iar cei ce nu cred aceasta, vor lua plată cu cei necre- dincioși cuvântului Meu, care descoperă planurile Domnului"
Mie mi se pare o chemare la o traire sfanta ,la cainta si pocainta la unire si iubire sfanta si nu la dezbinare . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ți se pare perfect Adevărat și ai înțeles bine ce ai citit și nu te teme de gLumea cea rea și spurcată că gLumea nu face nici cât o ceapă degerată. Last edited by vsovivi; 15.11.2010 at 16:48:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar draga mea Grabriella, se pare că nu ai dat data atunci când ai prezentat citatul din Cuvântul lui Dumnezeu ca să afle și să știe cel interesat unde anume să caute... după dată.
Mă bucur totuși de vorbele tale, nu pentru mine ci pentru tine... că eu nu vreau să mă laud cu trupul tău... Și uite îți pun o melodie frumoasă. Și una pentru mariamargareta roata bicicleta... . Și la sfârșit una pentru amândouă, ca un fel de mesaj de la cei morți... despre noi... și apoi încă odată. Și una pentru mine. Și apoi placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' Last edited by vsovivi; 15.11.2010 at 19:16:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un pas mic, ușor de făcut, dar cu consecințe uriașe. După aceea ți se ivesc două opțiuni, una mai grea și alta mai ușoară. Ce mai grea este să alegi care dintre biserici sau "sectele cele bune" este simultan și cea adevărată, pentru că toate mărturisesc despre sine că sunt "singura cea adevărată". Cea mai ușoară este să alergi necontenit de la una la alta, ca fluturele care trece din floare în floare, căutând mereu ceea ce nu vei găsi niciodată. Last edited by mariamargareta; 16.11.2010 at 11:00:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și ce vă mai place vouă să scoateți zvonuri și să răspândiți minciunile apoi ca pe niște știri, niște bârfe „adevărate” și contrioversate... V-am zis : ați fost programate și autoprogramate și funcționați cu cărbune încins scoțând aburi ca trenurile intercity, adică alea simandicoase cu abur ce se coase cu ață albă de mătase din aia groasă cât parâma, din aia ce nu vrea să intre prin gaură la ac ci ea vrea să intre numai prin gaura de la butoi și acolo să se pună pe supt tot vinul exact ca o sugativă... că vrea să se ascundă fiindcă e timidă... mitomania asta. Păi nu descri tu exact optica ta acuzând pe alții cu ea? Nu toți ortodocșii trufași și sectanți e buni doar că e ortodocși? Nu toți sectanții și oamenii e răi și e eretici doar că e sectanți? Nu tu ai acest microb sectant în tine și ești cea mai sectantă dintre toți căci judeci și osândești pe toți viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc deși nu există glob pămîntesc și cu toate astea pe tine nu vrei să te vezi cu niciunchip cît ești chiar dumneata de eretică și sectantă? Nu e despre tine în toate poveștile tale? Nu te vezi pe tine în ele? Ele sunt chipul tău! Chiar vrei să mă faci să te cred că cică vrei să ne păzești de alunecarea în erezie și sectologie?.. păi tu ești eretica și sectanta numărul unu mondial și nu vrei cu niciunchip să te oprești și să nu mai osândești pe Domnul... dar să știii că nu pe Domnul Îl osândești ci pe tine însuți că El n-are nevoie să Îl apere cineva dar tu o să ai nevoie... Dar cine crezi că o să vie să apere pe cea care a osândit la nesfârșit pe Dumnezeu?.. și crezi că te vei ști apăra singură? Iar pe dracool să nu te bazezi căci va fi primul care se va bucura când ți se va aplica pedeapsa cea mai mare și mai sadică... primul care te va părăsi la greu, greul tău nu al lui... Eu te-am apărat mereu dar dacă nu ai dorit să fi scăpată de răul în care te adâncești... ai să-ți primești ceea ce ți-ai căutat cu atât de mare pătimașă poftă de a defăima pe alții... Deci Grabriella, las-o dragă, că femeia asta te trage în fundul iadului... ei... las-o să se ducă singură... că poate dacă va simți fierbințeala focului și putoareaoarea de acolo se va cutremura în cugetul ei și întorcându-se din minciuni și nedreptăți se va mântui, căci păcătosul ce se întoarce din păcate se va mântui tot așa cum dreptul care se întoarce la fărădelege se va pierde... Așa că stimabilăabilă mm-roata-bicicleta ia mai vizionează și ascultă placa stricată de szmeeeus, poate apare și în mintea ta un licăr cât de mic: Citat:
Last edited by vsovivi; 16.11.2010 at 13:51:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Și încă o chestiune, cine te pune pe tine să sari din floare în floare? Stai liniștit la casa ta și fă din ea o mănăstire. Păi nu v-am zis că acolo Domnul se pregătește întru venirea Sa a trei oară? V-am zis că a venit a doua oară și mereu în Duhul, dar voi pentru idolii voștrii vă luptați cu Dumnezeu căci pentru iubirea pătimașe de idoli vă luptați cu atâta pătimășie cu sfinții și proorocii Lui... defapt tocmai contra la proorocii Lui Dumnezeu, contra lui Iisus Hristos Domnul, căci acolo El este proorocul și Învățătorul și nu omul... nu omul!
Uite vă repet că poate pricepeți mai greu, căci repetiția e maica învățăturii, (faptele bune și roadele sfinte și veșnice, dragostea curată) : Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Iar dreptatea Lui Divină vine din dragostea Lui curată și mila curată, din Tatăl, și nu din ce crede omul că ar veni și ar fi dreptatea: ambiția pentru întietatea în deșertăciunile vremelnice ale lăcomiei și mîndriei și mitomaniei răutății pismei și iubirii de sine pentru a beneficia de blestemul ce vine din hulirea Lui Dumnezeu... Last edited by vsovivi; 16.11.2010 at 14:35:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Și... am uitat, de placa stricată, aia cu zmeus:
„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' Și dacă tot la murul plin de murmure și fără de roade tragi... mereu la măsea ca să te înăbuși singură printre spini și mărăcini, atunci te întreabă tu singur, pe tine, așa... căci nu e de-ajuns doar atât ca să crezi și să decizi ci... vino... să vezi și să auzi ce-ți mai trebuie......... credință. Last edited by vsovivi; 17.11.2010 at 18:02:45. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|