Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.11.2010, 17:02:17
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte Vezi mesajul
Andrei,daca tot citezi din Biblie,citeaza complet si nu extrage din context.Corect este:"Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă".Care este dreptatea lui Dumnezeu?Coranul,Upanisadele,ereziile de tot felul?Ce fel de ortodoxie propovaduesti tu?Mai citeste inainte sa-ti dai cu parerea pe un forum ortodox.Parerea mea.Doamne ajuta!
La fel Adrian este si parerea mea ca dreptatea lui Dumnezeu nu se poate gasi intr-o singura scriere. evident ca cei care promoveaza o singura directie vor jura pe cele sfinte ca NUMAI EI DETIN adevarul in legatura cu draptatea lui Dumnezeu. Dar oare este cinstit sa elimini restul lumii a miliardelor de oameni care se hranesc din alte "impachetari" ale Cuvintului lui Dumnezeu?
Tocmai pentru ca am citit destul, am vazut si am ascultat mult, cunosc ca Adevarul este impartit in mod egal la toate neamurile si de aceea trebuiesc iubite si respectate, insa noi tinem mortis ca este numai la noi.

Bun, sa zicem ca este asa si nu te doare gura si nu te costa minic sa spui "erezii de tot felul", insa cum demonstrezi in roade si in fapte acest lucru, ca tu si religia din tara esti mai presus decit altii.
Ii vezi cumva tavalindu-se in dureri si in mizeria de zi cu zi mai mult decit o facem noi?
Sau ii vezi mai ciinosi ca noi sufleteste?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Masoneria in BOR? Rotary Club alta fata a masoneriei-repostat antiecumenism Generalitati 249 29.11.2013 21:36:34
Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 28.11.2012 19:45:21
Vreascurile limbii romane Florin-Ionut Postul 38 01.04.2011 22:37:45
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara cristiboss56 Generalitati 21 23.12.2010 16:58:20
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane Atena Biserica Ortodoxa Romana 10 22.11.2008 19:14:48