Citat:
În prealabil postat de Negroponte
Andrei,daca tot citezi din Biblie,citeaza complet si nu extrage din context.Corect este:"Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă".Care este dreptatea lui Dumnezeu?Coranul,Upanisadele,ereziile de tot felul?Ce fel de ortodoxie propovaduesti tu?Mai citeste inainte sa-ti dai cu parerea pe un forum ortodox.Parerea mea.Doamne ajuta!
|
La fel Adrian este si parerea mea ca dreptatea lui Dumnezeu nu se poate gasi intr-o singura scriere. evident ca cei care promoveaza o singura directie vor jura pe cele sfinte ca NUMAI EI DETIN adevarul in legatura cu draptatea lui Dumnezeu. Dar oare este cinstit sa elimini restul lumii a miliardelor de oameni care se hranesc din alte "impachetari" ale Cuvintului lui Dumnezeu?
Tocmai pentru ca am citit destul, am vazut si am ascultat mult, cunosc ca Adevarul este impartit in mod egal la toate neamurile si de aceea trebuiesc iubite si respectate, insa noi tinem mortis ca este numai la noi.
Bun, sa zicem ca este asa si nu te doare gura si nu te costa minic sa spui "erezii de tot felul", insa cum demonstrezi in roade si in fapte acest lucru, ca tu si religia din tara esti mai presus decit altii.
Ii vezi cumva tavalindu-se in dureri si in mizeria de zi cu zi mai mult decit o facem noi?
Sau ii vezi mai ciinosi ca noi sufleteste?