Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2010, 12:09:02
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu am explicat, dar am zis ca din cauza ca cei din culte citesc doar Biblia, si nu au citit si vietile sfintilor sau patericele sau alte scrieri duhovnicesti nu inteleg in totalitate lucrarea vrajmasului.
Înainte de a mai emite astfel de păreri greșite cu privire la insuficiența Bibliei, vă recomand să citiți următorul pasaj însoțit de rugăciune:
16. Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate,
17. Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit, bine pregătit pentru orice lucru bun. (2 Tim. 3)

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ca sa nu mai lungim discutia, nu aveti o dovada a prezentei harului, neavand minuni (in afara de cele obisnuite, soarele rasare in fiecare zi, unii se lasa de bautura, altul nu-si mai bate nevasta,etc.)
Daca nu ati inteles nu e vina mea.
Dar faptul că nu ați înțeles că am înțeles și faptul că nu ați înțeles că v-am dat de înțeles contrariul, e chiar vina dvs. Asumați-vă această vină, ori dați-i înainte cu
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50