![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MARE ATENTIE MARIA!!! CALCULATORUL ESTE FOARTE NOCIV CREIERULUI!!! PARALIZEAZA PARTEA STANGA A CREIERULUI, PARTE IN CARE SE PRESUPUNE CA SE FORMEAZA SENTIMENTELE!!! DACA NU MA CREZI DA O CAUTARE PE GOOGLE. DESPRE NOCIVITATEA SA SPUN SI MULTI PREOTI. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toată smerenia și blândețea, cu îndelungă-răbdare, îngăduindu-vă unii pe alții în iubire,... (Efes.4,2) Îngăduindu-vă unii pe alții și iertând unii altora, dacă are cineva vreo plângere împotriva cuiva; după cum și Hristos v-a iertat vouă, așa să iertați și voi. (Col.3,13) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca intr-adevar cei de la Pucioasa sustin ca Ilie a venit pe Pamant in 1956 sunt tare rataciti cu mintea si duhul. Daca a fost asa cum sustin, dece nu s-a sfarsit lumea? Pt. ca spune in Apocalipsa a numarul de zile pe care Sf. Ilie il va petrece pe pamant inainte de sf. lumii si au trecut prea multe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aici e vorba de rabdarea in credinta, nu rabdarea de a citi un post kilometric. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In felul acesta vei trai din banii sotului si va fi OK. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
''râde zgârciorb de boală spartă și avară-i vhoropsit gardul și-n lăuntru leneopardul cu pete... pe rochiță firește... deoarece c-orb la c-orb nu-și scoate ochii ci se încuragează reciporc'' Deci iată îndemnul tău terorist și vițevercea folosit, ca să-l folosim și noi ca hăbăucii, vicevercea, și să ne luăm spre a noastră pierzare de un fals îndemn căci sf. Pavel a zis așa cum zic și eu, și nu cum dai tu îndemnuri ce ne îndeamnă ca să ascultăm de un nene barinte gLumesc cu nărav autohton și să credem ce iese în zațul cafelei lui tanti grijania doar așa din superstiț-ul fricos lansat pe piață de ispisisikaa nemulțumită rea: “Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii.” (2 Cor.11,14) Răspunsul este foarte clar pentru proorocul mincinos, este dat în postările astea: postarea 1, postarea 2, postarea 3, postarea 4. Dar voi nu aveți vreme ca să citiți și să vă dați seama cine minte ca să aflați Cine este Acela Adevărul... care grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa... Ziua cea mare a Domnului, Împlinirea Sabatului cel Veșnic pentru cei ce vor intra. ''Căutați și veți afla, bateți și vi se va deschide, cereți și veți căpăta, căci cine dintre voi are inima ca atunci când fiul său îi cere o pâine să-i dea un bolovan și când îi cere pește să-i dea șarpe?'' ... un șarpe prăjit pe jar de cărbuni încinși la ursul din pădure păcălit de vulpea argintie de și-a pierdut coada, adică memoria... și iepurașii ce grozavi. E un citat din memoria mea obosită. Ca să știți că vine Bubunicul. Last edited by vsovivi; 14.12.2010 at 16:41:43. |
|
|||
|
|||
![]()
E o situație de tranziție de care nu mă consider vinovată cu nimic. Nu eu am distrus fabricile și uzinele țării, iar acum se plâng toți că n-au locuri de muncă. Nu sunt împotriva măritișului, dar nici nu sunt de părere că el ar trebui făcut la comandă, sau din interes. Iar măritișul nu rezolvă problema, deoarece fiecare femeie pregătită într-o meserie sau o profesie trebuie să muncească, nu să stea acasă și să șteargă praful de pe mobile. A trăi din banii soțului este absolut echivalent cu a trăi din banii părinților. Altminteri vei găsi și soți îndreptățiți să stea acasă și să bea banii muierilor lor.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e nicio tranzitie...astea sunt aburelile politicienilor...iti spun eu ce este..drumul catre groapa.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|