![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
fratilor, vedem doar ce se petrece in curtile vecinilor:dar ce se intampla la noi cum se numeste?
sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea dragoste, sa ne fereasca a-i judeca pe altii, si sa ne tine aproape de El, ca sa nu deviem, doar pentru a fi inrand cu lumea. stiri triste din Gradina Maicii Domnului festival de jazz-http://www.agenda.ro/news/news/31869/festival-de-jazz-si-teatru-la-manastirea-partos.html concert de muzica clasica--http://www.agenda.ro/news/news/31869/festival-de-jazz-si-teatru-la-manastirea-partos.html duminica in care s-a slujit o singura sfanta Liturghie in tot Judetul---http://www.sf-esc.ro/files/interiorbaragan88.pdf... si lista poate continua... sa ne rugam fratilor, sa se mai poata sluji Sfanta Liturghie in biserica, caci pentru ea mai tine Dumnezeu lumea...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Paseste in varful degetelor cand vorbesti despre sfinti, caci nu stii tu ce putere au chiar daca anumite aspecte din viata lor nu-ti convin. Nu le cunosti pocainta pentru greselile savarsite si nici modul cum a primit Dumnezeu jertfa fiecaruia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti recomnd cartea ,,Sfantul Inchisorilor'' al carui cordonator este monahul Moise (supranumit badea Cartan al zilelor noastre). facut o analiza deosebit de competenta si obiectiva asupra acestui subiect. Crede-ma ca altfel vei vedea lucrurile prin prisma acestei carti! |
|
||||
|
||||
![]()
Mie problema mi se pare deja transata, canonul apostolic zici ca a fost scris exact pentru situatia in care singur s-a pus patriarhul sarb.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ai2, cocacoc ar trebui să-i luați exemplul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
La Hanuka se celebreaza din ce se zice reconsacrarea templului iudaic impreuna cu acele absurditati iudaice de au inselat dracii pe unii iudaisti sa le zica referitor la lumina.
Acest templu o fi reconsacrat dar la rastignirea lui Dumnezeu Iisus Hristos a fost de-consacrat de Dumnezeu insusi. Ca vedeti ce perdeaua templului s-a rupt in doua. Ca doar si zice Dumnezeu Iisus Hristos: "34.Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci și ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine, de câte ori am voit să adun pe fiii tăi, cum adună pasărea puii săi sub aripi, dar n-ați voit. 35. Iată vi se lasă casa voastră pustie, că adevărat grăiesc vouă. Nu Mă veți mai vedea până ce va veni vremea când veți zice: Binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului!" Asa ca pentru crestini nu se mai praznuieste Hanuka.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Canonul respectiv a fost scris in alt conbtext decat traim noi acum, in care crestinii trebuiau sa se distinga de evrei;
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu cred ca este o blasfemie sa aprinzi lumanari de hanukkah. Pe de alta parte nu inteleg de ce unii episcopi aleg sa participe la lucrurile astea cand stiu ca se va crea tulburare de care nu este nevoie. Pe de alta parte, trebuie sa ne gandim si la misiunea Bisericii, aceea de a aduce pe toti oamenii la lumina Adevarului. Ii va ajuta actiunea de mai sus pe evrei sa vina la adevarata credinta? Probabil ca nu, dimpotriva, se creaza un fel de amagire cum ca e OK sa fii evreu...si nu este.
|
||||
|
||||
![]()
Mersi de aprecieri, dar nu este cazul, ma apreciezi (cred eu) doar pentru ca am aceeasi opinie cu tine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. | MariS_ | Din Noul Testament | 36 | 24.08.2011 14:23:00 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 18.11.2009 14:22:32 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
|