![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci m-am abtinut mult sa nu-ti injur prostia de care ai dat dovada la inceputul postului tau. unde naiba vezi tu ca reiese ca stiu care e voia lui? imi spui? Eu am spus doar ca oricare ar fi, tot voia lui va fi si va face conform planului sau, nu al nostru. Nu mi-ai raspuns la intrebari, ci doar ai facut ceea ce m-am asteptat, sa evitit incet, da sigur subiectul. Ce scuza penibila, cu rugaciuni egoiste.., ar fi egoist din partea mea sa-mi doresc sa nu mai existe foamete, saracie si razboi in lume, nU??? ia zi foarte egoist din partea mea ca doresc tot binele pana si inamicilor, nu? Apropo daca as sstii voia lui, dupa cum pretinzi tu, atunci pentru ce naiba as mai avea nevoie de rugaciune? Pentru ce frate sa mam ai rog, daca deja a fost scris sa fie, astept sa se intample. Stii care e marea confuzie , dumnezeu nu vorbeste cu nimeni, asa ca e de datoria a catorva oameni mai inteligenti sa scrie care-i voia lui, ca cica "lor le-a zis". N-ar exista nicio posibilitate ca cei alesi sa minta cate ceva, sau chiar sa minta ca ar fi vorbit cu ei dumnezeu. aici e buba cea mare, daca eu de exemplu declar ca mi-a vorbit dumnezeu, nimeni nu ma va crede, ma va crede popa sau papa nu! Logic ca nu! Voi fi catalogat cel mult nebun de cei din jur, noroc ca numai suntem in evul mediu, ca daca papa zicea ca mint sau nu stiu ce alta oficialitate crestina, m-ar fi ars pe rug sau batut cu pietre... Prea secretos e dumnezeu acesta, mi se pare foarte egoist modul, de a se destainui la doar cativa, daca s-ar fi destainuit la toata populatia, poate asa s-ar fi eradicat semnul intrebarii asupra existentei sale. Ca si eu cu 2 priteni zicem ca ne-a contactat un alt zeu si zicem si dregem si propavaduim invataturile sale, nimeni nu va crede, caci e o inventie, oare de ce aceasta religie, ca toate celelalte nu poate fi considerata o inventie, de ce? Are asa de multe defecte de logica crestinismul, si nu numai, nu-i dem irare ca se promoveaza ideea de crede si nu a cerceta... Lasa pentru unii aceasta alinare a imortalitatii si a fericirii eterne e mai buna decat, adevarul crud, al simplei vieti de muritor. De ce accepta oamenii minciuna frumoasa, decat adevarul urat? nu pot sa inteleg, dar s-o faca atata timp cat nu ma afecteaza personal. Mai comentez daca imi revin ideile. Repet termina cu devierea de la subiect, si nu ma ataca pem ine in replici, am cerut raspunsuri nu contraargumente asupra persoanei mele, ca nu acesta e subiectul principal. Multumesc ca ai avut rabdare sa citesti tot, asa cum am avut si eu... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O simpla intrebare... | Sebastian.Seby | Intrebari utilizatori | 3 | 20.02.2011 22:31:50 |
O simpla intrebare ! | nomansland | Generalitati | 14 | 19.07.2010 15:24:05 |
O simpla intrebare | Alexandr_Bazil | Generalitati | 12 | 09.03.2007 10:26:59 |
O intrebare simpla catre administrator | SCORPIUS | Generalitati | 5 | 06.12.2006 15:11:04 |
|